Provokatīvā Mailija Sairusa laiž klajā jaunu albumu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Popmūzikas superzvaigzne Mailija Sairusa izdod savu ilgi gaidīto jauno ierakstu albumu “Plastic Hearts”. 

Viņas septītā studijas albuma tapšanā piedalījušies tādi viesmākslinieki kā Bilijs Aidols (Billy Idol), Džoanna Džeta (Joan Jett) un Dua Lipa.

Pirms albuma iznākšanas klausītājiem jau tika nodoti divi tajā iekļautie singli. Kopdarbs ar Dua Lipu - “Prisoner”, kuru papildināja Alanas Oherlijas (Alana Oherlihy) un pašas Mailijas režisēts mūzikas videoklips - mazliet bezkaunīgs un pārspīlēts rokmūzikas video, kā arī otrs singls - vasarā izdotais hits “Midnight Sky”.

Jaunajā albumā ir arī iekļautas kritiķu atzītas dzīvā ieraksta kaverversijas grupas “Blondie” dziesmai “Heart of Glass” un “The Cranberries” dziesmai “Zombie”. Jauno albumu jau dēvē par dziedātājas jaunas ēras sākumu, raksturojot viņas balsi kā ļoti atbilstošu rokenrola skanējumam. Šīs pārlieku neapstrādātās versijas klasiskiem hitiem, kurus Mailija ir padarījusi par saviem, sniedz ieskatu gaidāmajā septītajā studijas albumā, kurā kopā iekļautas 12 dziesmas.

Albuma vāciņu rotā bilde, kuru uzņēmis ikoniskais rokenrola fotogrāfs Miks Roks (Mick Rock) un kurš strādājis ar tādām rokmūzikas leģendām kā Deivids Bovijs (David Bowie), Lū Rīds (Lou Reed), Igijs Pops (Iggy Pop), Džoanna Džeta (Joan Jett) un Debija Harija (Debbie Harry).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu