Video ⟩ Boksa veterānu Taisona un Džounsa mačā uzvarētāju nenoskaidro

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rojs Džounss juniors (pa kreisi) un Maiks Taisons.
Rojs Džounss juniors (pa kreisi) un Maiks Taisons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Boksa leģendu Maika Taisona un Roja Džounsa juniora savstarpējā cīņā svētdienas rītā uzvarētājs netika noskaidrots, duelim beidzoties neizšķirti.

54 gadus vecais Taisons atgriezās ringā pēc 15 gadu pauzes, tiekoties ar 51 gadu veco Džounsu junioru. Kaut gan pirms cīņas bija bažas, ka abi kungi nespēs skatītājus izklaidēt, cīņā bija pietiekami daudz aizraujošu mirkļu.

Dueli bija iespējams vērot, iegādājoties virtuālo biļeti, bet cīņa tika nodēvēta par draudzības maču astoņu raundu garumā.

Taisonam padevās vairāki efektīgi sitieni, bet Džounss centās kustēties plūstoši un aktīvi. Tiesa, jau cīņas pusceļā viņš izskatījās manāmi noguris.

Taisons pēc cīņas pauda gatavību aizvadīt vēl kādu dueli, bet Džounss gan teicās apspriesties ar ģimeni pirms pieņem lēmumu atkal kāpt uz ringa dēļiem.

Atsauksmes pēc cīņas bija dažādas. Losandželosā "Staples Center" uz vietas esošie bijušie pasaules čempioni Deivids Hejs, Lenokss Lūiss un Džordžs Formens bija sajūsmā, bet tiešraides vērotāji sociālās saziņas vietnē "Twitter" pauda skarbākus viedokļus.

Reperis Snoop Dogg rakstīja, ka cīņa bijusi kā "divu radinieku kautiņš mājas ballītē". Viņa viedoklim pievienojās vēl vairākas slavenības.

Drošības nolūkos Kalifornijas štata atlētu komisija nolēma nepaziņot uzvarētāju, jo cīņa par uzvaru boksa mačā diviem piecdesmitgadniekiem varētu būt bīstama. 

Cīņas raundu ilgums bija samazināts no trijām līdz divām minūtēm, tika izmantoti nestandarta boksa cimdi, kā arī cīkstoņiem nebija atļauts censties veikt nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu