Komēdija un drāma vienā - Keilija Kuoko iejūtas stjuartes lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Keilija Kuoko trillerī “Stjuarte”
Keilija Kuoko trillerī “Stjuarte” Foto: HBO

Populārā televīzijas seriāla “Lielā sprādziena teorija” (The Big Bang Theory) aktrise Keilija Kuoko (Kaley Cuoco) tagad skatāma jaunā HBO trillerī “Stjuarte” (The Flight Attendant). 

Seriāla pirmās divas sērijas jau pieejamas LMT Viedtelevīzijā. Tas veidots pēc Krisa Bodžaliana (Chris Bohjalian) tāda paša nosaukuma stāsta motīviem un stāsta par Kasandru Boudenu, kura strādā par stjuarti starptautiskajos pārlidojumu maršrutos. Lidojumā uz Bangkoku Kasandra iepazīstas un koķetē ar kādu nerātnu, bet bagātu svešinieku. Tas noved pie mežonīgas nakts Taizemē.

Stjuarte Kasandra Boudena ar galvassāpēm pamostas pēc iepriekšējā vakara uzdzīves viesnīcas numurā, un blakus viņai atrodas miruša vīrieša ķermenis. Esot tūkstošiem jūdžu attālumā no mājām un neatminoties iepriekšējās nakts noslēgumu, viņa dara to, ko būtu darījuši daudzi cilvēki viņas situācijā – krīt panikā. Baidoties izsaukt policiju, viņa turpina savu rītu tā, it kā nekas nebūtu noticis un pievienojas pārējiem stjuartiem un pilotiem, kuri dodas atpakaļ uz lidostu. Ņujorkā viņus sagaida FIB aģenti, kuri iztaujā Kasandru par viņas neseno uzkavēšanos viesnīcā.

Keilija Kuoko trillerī “Stjuarte”
Keilija Kuoko trillerī “Stjuarte” Foto: HBO

Joprojām nespējot atcerēties, kas tajā naktī notika, viņa sāk domāt, vai varētu būt slepkava.

Keilija Kuoko ir amerikāņu aktrise un producente, kura dzimusi Kalifornijā. Savu pirmo lomu viņa atveidoja jau desmit gadu vecumā, filmējoties zinātniskās fantastikas trillerī “Virtuozitāte” (Virtuosity). Pēc tam aktrise atveidojusi dažādas lomas gan Disneja kanāla filmās, gan vairākos Amerikas telekanālu (CBS, ABC, NBC) seriālos, tostarp populārajā seriālā “Amulets” (Charmed). 2007. gada septembrī Kuoko sāka filmēties CBS seriālā “Lielā sprādziena teorija” (The Big Bang Theory), kurā viņa atveidoja Peniju, siera kūku ražotnes darbinieci, kura vēlas kļūt par aktrisi.

Filmas producēšanas tiesības pieder Keilijas Kuoko producēšanas kompānijai (Yes, Norman Production Company). Pati Kuoko ir gan galvenās lomas atveidotāja, gan filmas izpildproducente. Viņas komandai filmas veidošanā pievienojās tādi pasaulslaveni profesionāļi kā Gregorijs Berlanti (Gregory Berlanti), kas piedalījies seriāla “Pārdabiskais” (Supernatural) un “Riverdeila” (Riverdale) veidošanā, kā arī filmu producente Sāra Šehtere (Sarah Schechter), kas strādā roku rokā ar Gregoriju Berlanti un vada viņa filmu producēšanas kompāniju.

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas Viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu