Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 30. novembria – 6. decembrim.

AUNS Lielu nozīmi spēlēs tas, vai spēsi pienācīgi nodalīt darba lietas no privātās dzīves, neļausi šīm divām jomām krustoties savā starpā. Iespējams, ka galvenos panākumus darbā sasniegsi, pateicoties savai neatlaidībai, harismai un saskanīgajām attiecībām ar priekšniecību. Ja nepieciešams, esi enerģiskāks savu interešu aizstāvēšanā, paslavē savus līdzšinējos panākumus. Kopdzīvē ar otro pusīti nozīmīgāka būs nedēļas nogale.

VĒRSIS Skaidri zināsi, ko vēlies, un kārtoto realizēsi ar apskaužamu pacietību, neatlaidību. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem vēlams atturēties no spītības, būt diplomātiskākam, piekāpīgākam. Ģimenes dzīvē daudz kas būs atkarīgs no tava un tuvinieku garastāvokļa, kas nedēļas laikā var būt svārstīgs, brīžiem grūti prognozējams. Taču visā visumā mājās spēsi saglabāt draudzīgu, harmonisku un siltu noskaņu. Brīvdienās apliecināsi, ka pēc savas dabas esi patiess dzīves baudītājs.

DVĪŅI Rosīga nedēļa, kuras laikā nāksies krietni papūlēties, lai tiktu galā ne vien ar profesionālajiem pienākumiem, bet arīdzan attiecību lietās notiekošo. Nedēļas sākums piemērots jaunu zināšanu apguvei, kontaktu veidošanai, biznesa plānu ģenerēšanai. Nedēļas vidus un izskaņa vairāk atbilstoša dažādām radošajām iecerēm. Nav izslēgts, ka labākus rezultātus uzrādīsi, strādājot vienatnē, jo tādējādi spēsi pilnvērtīgāk koncentrēties saviem tiešajiem pienākumiem.

VĒZIS Ja būsi piezemēts un atbildīgs pret ikdienas darbiem, neļausi tajos iezagties neuzmanības kļūdām, paviršībām, kā arī sekosi līdzi tam, lai tiktu ievērotas nepieciešamās juridiskās formalitātes, par panākumiem nebūs jāsūdzas! Biznesa pasaules Vēži var iegūt vērtīgus kontaktus, kuri jau tuvākajā nākotnē var pāraugt pilnvērtīgās lietišķajās sadarbībās. Notiekošais ģimenes dzīvē te radīs smaidu, veicinās dzīvesprieku, te atkal dos pamatu uztraukumiem. Galvenās nebūšanas var skart jaunākās paaudzes skolas gaitas.

LAUVA Vairāk koncentrējies saviem tiešajiem pienākumiem, mazāk uzmanības pievērs citu dzīvē notiekošajam. Neaizraujies ar sava viedokļa paušanu brīžos, kad tas īsti netiek lūgts. Ir vērts vairāk domāt par karjeras izaugsmi, jaunu profesionālo iemaņu apgūšanu. Nelaid garām iespējas, kuras liktenis tev šobrīd piespēlē. Galvenos šķēršļus ceļā uz panākumiem diemžēl vari radīt tu pats, proti, ļaujoties slinkumam vai apšaubot potenciālo panākumu iespējas. Mīlas lauciņā izrādīsi neviltotu enerģiskumu, kaislības, tieksmi pēc erotiskās baudas.

JAUNAVA Esi nedaudz saudzīgāks pret savu veselību, sevišķi nervu sistēmu. Centies vērīgāk ieklausīties pašsajūtā, neapkraut sevi ar pārmērīgu pienākumu nastu. Ieguvēji noteikti būs tie zīmes pārstāvji, kuri atradīs zelta vidusceļu starp darbā pavadīto laiku un nepieciešamo atpūtas apjomu, lai atgūtu enerģijas krājumus. Ar otro pusīti kopīgi pavadītais laiks neapšaubāmi sniegs pozitīvas emocijas, palīdzēs aizmirst ikdienas

rūpes. Ir vērts biežāk pasportot, izmantot pirts procedūras.

SVARI Tu būsi savā elementā. Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, būdams draudzīgs un atsaucīgs, neliedzot palīdzību grūtībās nonākušajiem. Nav svarīgi, vai runa būs par darbu vai attiecībām ar tuviniekiem, it visā pratīsi atrast sava veida līdzsvaru, harmoniju. Šonedēļ spēsi tikt galā gan ar lietišķiem, birokrātiskiem jautājumiem, gan personiskas dabas niansēm. Lai nedēļa būtu patiesi izdevusies, vēlēsies saņemt zināmu morālo atbalstu, iedrošinājumu no otrās pusītes.

SKORPIONS Spēsi ieklausīties apkārtējo sacītajā, pat ja tā būs kritika, un izlobīt no sadzirdētā sev nepieciešamo. Lieliska nedēļa, lai risinātu dažādus biznesa jautājumus, organizētu pārrunas ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem. Ne reizi vien liksi lietā savas smalkās psihologa dotības. Saskaroties ar lielāku darba apjomu, droši varēsi rēķināties ar kolēģu atbalstu, izpalīdzību. Ar visu to, ka būsi apkrāvies ar darbiem, atradīsi laiku, kuru veltīt mīļotajam cilvēkam, ģimenes dzīvei.

STRĒLNIEKS Ja skaidrāk apzināsies savas vēlmes, nemainīsi nostāju par to, kā sasniedzams mērķis, tev nedēļa solās būt veiksmīga. Brīžiem sakāpinātās emocijas var mazināt koncentrēšanās spējas, taču tu pratīsi savākties un paveikt sev uzticēto godam. Kāds Strēlnieks var sākt jaunas attiecības, kopdzīvi. Pārmaiņas privātajā dzīvē nesīs veselu kaislību vētru, padarīs ikdienu patiesi krāšņu un atmiņā paliekošu.

MEŽĀZIS Veikli sakārtosi saimnieciski organizatoriskās lietas, sekmīgi vienosies ar biznesa partneriem par izdevīgākiem darījuma nosacījumiem. Asais prāts un praktiskā pieeja ikdienas gaitām jūtami izcels tevi uz apkārtējo fona. Sevišķi spilgti to apliecinās Mežāži, kuri saistīti ar transporta, loģistikas un tirdzniecības jomu. Personiskajā dzīvē no tevis tiks prasīta pretimnākošāka, saprotošāka un iejūtīgāka nostāja. Sevišķi jau saskarsmē ar otro pusīti centies vairot dvēseliskumu un emocionālo atvērtību.

ŪDENSVĪRS Tev pa prātam būs dažādi jaunievedumi, novitātes. Kādam Ūdensvīram radīsies stingra pārliecība, ka ir pienācis īstais brīdis smelties jaunas zināšanas, dalīties savā pieredzē ar amata brāļiem un māsām. Cits izrādīs vēlmi izmēģināt spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā. Zvaigznes iesaka droši sekot savai priekšnojautai, sirdsbalsij, jo tā nekļūdīgi pateiks priekšā pareizo ceļu! Attiecībās ar laulāto pratīsi uzturēt draudzīgu saikni, vienlaikus sarūpējot sev un partnerim neaizmirstamus romantiskos momentus.

ZIVIS Esi nedaudz piesardzīgāks secinājumos! Jo sevišķi tas attiecas uz dzīves materiālo pusi. Šonedēļ prātīgāk būtu pieturēties pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām, atturēties no eksperimentiem, vieglas peļņas vilinājuma. Attiecību lietās notikumus lielā mērā diktēs tavas emocijas, mirkļa impulsi. Lieki piebilst: ja esi uzvilkts, nešauj ugunīgus izteicienus mīļotā cilvēka virzienā, jo tie var radīt paliekošas sekas

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu