Lauris Valters izdod ziemas albumu, jaunu dzejas krājumu un dziesmu "Bezgalībā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Valters
Lauris Valters Foto: publicitātes

Mūziķis un dzejnieks Lauris Valters izdod ziemas noskaņu un Ziemassvētku dziesmu albumu “Sirds kā bākuguns”, kompozīciju “Bezgalībā” , kurai tapis arī video, kā arī savu otro dzejoļu krājumu “Garam gara gaita”.

Valters par jaunumiem saka tā: "Šī gada ievadā biju izvirzījis mērķi laist klajā ziemas noskaņu albumu, lai gada tumšākajā laikā cilvēkiem caur mūziku varētu nest gaišas un patīkamas sajūtas. Vairākas dziesmas no šī albuma bija izdotas kā singli jau iepriekšējo gadu Adventes laikā, piemēram, “Manā pasaulē", “Ziemassvētki manā ielā”, “Baltā dvēsele”, “Zīlīte”. Kopumā albumā ir desmit kompozīcijas, kas spēj uzburt ziemas un Ziemassvētku stāstu. Līdzīgi ir arī ar manu otro dzejas krājumu, kas ieradies tieši gada nogalē, lai radītu jauku noskaņu ar vārdiem un rindām. Dzeja krājumā ir par cilvēku attiecībām, mīlestību, dabu, dzimtenes sajūtu un katra mūsu gara ceļu, tā spēku un unikalitāti. Gribu pateikties ikvienam, kurš ir palīdzējis, lai šie radošie jaunumi varētu tapt un nonākt pie jaukiem cilvēkiem."

"Sirds kā bākuguns" albuma dizainu veidojis mākslinieks Lauris Kalniņš, dzejas grāmatas vāka un divdesmit ilustrāciju autore ir talantīgā māksliniece Anna Podniece.

Noklausies albumu.

Savukārt dziesmas “Bezgalībā” video Valters veidojis kopā ar Kristapu Selgu. Mūzikas producents Reinis Briģis.

Audio: Lauris Valters "Bezgalībā".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu