Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 1. decembrim.

AUNS Nebūtu slikti, ja tu nedaudz striktāk nodalītu privāto dzīvi no profesionālās jomas. Auni, kuri ļausies dienesta romāna kārdinājumam, var piedzīvot nejauku vilšanos. Piemērots laiks jaunu zināšanu apguvei.

VĒRSIS Lieliski pratīsi apliecināt, ka esi sava amata cienīgs, izcelsies uz apkārtējo fona ar strādīgumu un neatlaidību. Mērķtiecīgais noskaņojums palīdzēs daudz vieglāk atrisināt ikdienišķās nebūšanas.

DVĪŅI Tu veiksmīgi liksi lietā sev piemītošās analītiskās dotības. Droši vari ķerties klāt darbiem, kuri saistīti ar zinātnisko pētniecību, žurnālistiku, informācijas tehnoloģijām un tirdzniecību.

VĒZIS Neļaujies kārdinājumam izdabāt katrai mirkļa iegribai, rūpīgāk pārdomā savus tēriņus. Vislabāk šobrīd būtu atturēties no veikalu apmeklējuma. Mīlas dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni.

LAUVA Iespējams, nāksies vairāk uzmanības veltīt atvasītēm, viņu skolas gaitām. Esi pacietīgāks, saprotošāks komunikācijā ar jaunāko paaudzi. Atceries, ka ar uzstājību un pārmērīgu stingrību neko nepanāksi.

JAUNAVA Kāds no kolēģiem var pārsteigt ar savu rīcību, tādējādi pilnībā mainot priekšstatu par sevi. Šobrīd gūtās atziņas var lieti noderēt ne tikai profesionālajās gaitās, bet arī privātajā dzīvē. Vakaru velti mīļotajam.

SVARI Neskatoties uz to, kādā situācijā nonāksi, spēsi saglabāt pozitīvu noskaņojumu un pārliecību par panākumiem. Šis ir piemērots brīdis, lai risinātu privātās dzīves sarežģījumus, ģimenes lietas.

SKORPIONS Īstais laiks, lai organizētu lietišķās tikšanās, apspriestu ar sadarbības partneriem nākotnes plānus, ģenerētu jaunas biznesa idejas. No tevis var tikt prasīta drosmīga, izlēmīga rīcība.

STRĒLNIEKS Tev veiksme smaidīs mīlas lauciņā. Brīvajiem Strēlniekiem negaidīti var rasties jaunas iepazīšanās iespējas. Gūstot panākumus privātajā dzīvē, iedvesmosies arī karjeras izaugsmei.

MEŽĀZIS Esi atvērtāks pret pārmaiņām savā profesionālajā ikdienā. Novitātes tikai vairos tavas panākumu iespējas! Kādam Mežāzim var rasties nepieciešamība doties neplānotā komandējumā.

ŪDENSVĪRS Ja iecerētos darbus veiksi bez liekas steigas, sistemātiski, panākumi noteikti sekos. Komunikācijā ar līdzgaitniekiem sapratīsies burtiski no pusvārda.

ZIVIS Centies nopietnāk uztvert tiešos pienākumus un esi apdomīgāks, dodot solījumus. Attiecībās ar pretējo dzimumu var parādīties zināma spriedze, nesaprašanās. Vakarā laikus dodies pie miera.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu