Jau 20. reizi iznācis kalendārs "Rallijs Latvijā"

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā

Nu jau 20 gadus neatņemama Latvijas rallija dzīves sastāvdaļa ir kalendāra "Rallijs Latvijā" iznākšana. 2020.gads, lai cik dīvains tas arī bijis, nav izņēmums, un kalendārs ar krāšņiem ilustrāciju foto ir klāt.  

Ekskluzīvā kalendāra autori Raimonds Volonts un Jānis Asaris stāsta, ka 2020. gads Latvijas un pasaules rallijā noteikti paliks atmiņā – gan ar ziemas un sniega trūkumu, gan citiem apstākļiem, kas ietekmējuši ne tikai ralliju.

Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā

Lai tomēr satiktu ziemu, radošā komanda devās uz Lapzemi pie Santaklausa, savukārt visa pārējā rallija sezona notika kā viens kārtīgs sprints vairāku nedēļu garumā, kad Baltijas ralliju trases steidza vagot ne tikai vietējās ekipāžas, bet arī pasaules elites piloti.

2021. gada kalendārā "Rallijs Latvijā" būs kārtīgi putekļi, tramplīni, peļķes, kupenas, nakts dops un viss pārējais, kas ralliju padara tik īpašu.

Varēs aplūkot Somijas rallija čempionāta divas ātrākās ekipāžas – Emils Lindholms un Tēmu Asunmā, kā arī Latvijas rallija čempionātā savas prasmes slīpējušos Oliveru Solbergu, Kalli Rovanperu un allaž rallija trasēs agresīvo Nikolaju Grjazinu. Vienu no kalendāra mēnešiem ilustrēs F1 pilota Valteri Botasa ekipāža, jo atturīgais soms ļoti labprāt piedalās rallijos.

Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā

Ja nav ideju dāvanām, auto sporta fanus kalendārs noteikti iepriecinās. Tas jau šobrīd pieejams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Kalendāra autori norāda, ka tā tapšana nebūtu iespējama bez sadarbības ar ilggadējo atbalstītāju "Petro Canada Lubricants".

Vairāk par kalendāru "Rallijs Latvijā" var uzzināt tā sociālajā vietnē "Facebook".

Foto: Kalendārs Rallijs Latvijā
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu