Kur Ziemassvētku vakaru pavadīs karaliskās ģimenes? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Edinburgas hercogs, princis Filips un karaliene Elizabete II Ziemassvētku sezonu parasti pavada Sandringemas īpašumā, Norfolkā kopā ar saviem bērniem, mazbērniem un mazmazbērniem. Šogad pirmo reizi 32 gadu vēsturē būs citādi...

Karaļpāris svētkus sagaidīs Vindzoras pilī, kur abi ir izolējušies jau kopš oktobra. Ziemassvētku dienu abi pavadīs bez neviena no saviem četriem bērniem, kas ir pirmā reize kopš 1949. gada, kad toreizējā princese Elizabete atstāja Lielbritānijā gadu vecu Čārlzu, lai varētu būt kopā ar princi Filipu Maltā.

Foto: Reuters/ScanPix

Velsas princis Čārlzs un Krounvalas hercogiene Kamilla šos Ziemassvētkus sagaidīs divatā abu lauku mājās Haigrovā. 

Foto: EPA/Scanpix

Princis Viljams un Kembridžas hercogiene Ketrīna Ziemassvētkus varētu pavadīt  „Anmer Hall” īpašumā, Norfolkā vai kopā ar Midltonu ģimeni.

Foto: SIPA/Scanpix

Veseksas hercogi -  princis Edvards un Veseksas grāfiene Sofija, visticamāk, Ziemassvētkus aizvadīs savās Begšotparkas pilī,  Sarejas grāfistē.

Foto: Reuters/ScanPix

Jorkas hercogi: princis Endrjū un Sāra Fergusona, visticamāk, Ziemassvētkus pavadīs kopā ar princesi Eiženiju un princesi Beatrisi, kā arī viņu vīriem Džeku Bruksbanku un Eduardo Mapelli Moci. Viņi Ziemassvētkus var pavadīt Vindzorā.

Foto: Reuters/ScanPix

Princese Anna  Ziemassvētkus varētu pavadīt kopā ar saviem bērniem Zaru Tindalu un Pīteru Filipsu un viņu ģimenēm savā Getkombparkas pilī, kas ir princeses Annas lauku rezidence Glosteršīras grāfistē, Anglijā.

Foto: AFP/SCANPIX

Princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana Ziemassvētkus pavadīs Kalifornijā. Š nav pirmais gads, kad viņi nepiedalās karaliskās ģimenes Ziemassvētkus - pagājušajā gadā viņi svētku sezonā bija Kanādā.

Foto: AP/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu