Briti cīnās ar stresu, iznīcinot automašīnas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lielbritānijā cilvēkiem tagad tiek piedāvāta neparasta metode, kā tikt galā ar uzkrāto stresu. Destruktīvās terapijas ietvaros tagad ikviens interesents, kas spēj izpildīt nepieciešamos priekšnosacījumus, var doties uz šrotu, kur viņam ir iespēja iznīcināt avarējušās automašīnas, tās sašaujot ar bisi vai samīcot ar īstu kaujas tanku.

Destrukcijas terapija kā stresa pārstrādāšanas metode pēdējos gados ir kļuvusi populāra lielpilsētu iedzīvotāju vidū. Daudzās valstīs ir vietas, kur ikviens var nākt un izliet uzkrāto dusmu, iznīcinot speciāli iekārtoto vidi un objektus. Tā ir iespējams sagraut gan atsevišķus interjera priekšmetus, gan veselus dzīvokļus - viss ir atkarīgs no klienta vēlmēm. Galvenais, lai viņš samaksā un aiziet apmierināts.

Briti ir spēruši soli tālāk un kā pretstresa terapiju ierosināja šrotos nodoto auto pilnīgu iznīcināšanu. Ja jau auto ir nonācis šrotā, tad tā jau pēc noklusējuma ir viņa pēdējā pietura. Jaunā pakalpojuma izmantotājs tikai pārliecinās, ka automobilim vairs nebūs ne mazāko izredžu reiz atgriezties uz ceļa vai kļūt par rezerves daļu donoru. Kā ieroči stresa izlādēšanai klientiem tiek piedāvātas īstas bises, lai varētu "nošaut" jebkuru sev tīkamu automašīnu.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Programmas otrajā daļā klienti var pāriet uz 56 tonnu tanku. Militārais transportlīdzeklis var saplacināt vairākus transportlīdzekļus vienlaikus, un, ja tas nešķiet pietiekami, organizatori sniedz iespēju uz transportlīdzekļiem izšaut arī no tanka lielgabala. 

Un kādu auto gribētu šādā veidā iznīcināt tu?

Foto: Ekrānuzņēmums no video
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu