Radīts uzlīmju komplekts Covid-19 drošam birojam

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Atsaucoties uz Veselības ministrijas galvenā infektologa, profesora Ugas Dumpja tvītu par nepieciešamību sadarboties ar privāto sektoru un meklēt inovatīvus risinājumus drošībai darba vietās, radīts jauns produkts Covid-19 drošam birojam, vēsta “Smart HR”.

Uzlīmju komplekts “Kolektīvās drošības programma” ir pirmais produkts motivējošo biroja uzlīmju zīmolam “Carrots and Stickers”, kurā apvienojušies kustības “Smart HR Latvija” radītājs Juris Zalāns un SIA “Poligrāfijas aģentūras” īpašnieks Armīns Urbergs.

Šobrīd sabiedriskās vietas, tajā skaitā biroji, slīgst apdrukāto lapiņu un strīpaino līmlentu jūklī. “Carrots and Stickers” radītais risinājums derēs ikvienam birojam, kas vēlas informēt savus darbiniekus par drošības pasākumiem vienotā vizuālā risinājumā un veltīt šim mērķim saprātīgu budžetu.

“Analizējot pieprasījumu tirgū, saskatījām iespēju, kā cilvēkiem pasniegt pandēmijas ierobežojumus pozitīvā un viegli saprotamā valodā ar ilustrācijām. Būtu teicami, ja visa sabiedrība veltītu laiku, lai iepazītos ar Latvijas un starptautisko institūciju rekomendācijām, tomēr realitātē redzam, ka jāmeklē radošāki risinājumi, kas pievērstu uzmanību mūsu paradumiem un uzvedībai ikdienā,” stāsta Armīns Urbergs.

Saslimstības rādītāji darba vidē saglabājas diezgan augsti. Vīrusi var atrasties uz bieži aiztiktiem biroja priekšmetiem - kopētājiem, kafijas automātiem, tāpat īpaša uzmanība jāpievērš vietām, kur notiek pulcēšanās, - sanāksmju telpas, virtuves u.c.

“Ikvienu komandu ir nepieciešams vadīt un motivēt jauniem mērķiem. “Carrots and Stickers” piedāvā sasniegt vēlamo rīcību ar lipīgu burkānu - uzlīmju palīdzību. Drīzumā motivējošo biroja uzlīmju klāstā parādīsies nākamie produkti,” informē Juris Zalāns.

Uzlīmju komplekti pieejami trīs dažādu izmēru biroju telpām latviešu un angļu valodā. Uzņēmumiem, kuri vēlas uzlīmes piemērot korporatīvajai identitātei vai papildināt tās ar logo, ir pieejams arī šāds papildu pakalpojums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu