Svētdienas horoskops: pašsajūta būs atkarīga no tā, kā noskaņosi sevi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 5. decembrim.

AUNS Vēlēsies apliecināt savas līdera dotības arī mājas sienās, kas netiks uzņemts ar sajūsmu no tuvinieku puses. Ieguvēji būs tie Auni, kuri pratīs apvaldīt savu kaujiniecisko raksturu un vairāk ieklausīties citu viedoklī.

VĒRSIS Nevēlēsies neko dzirdēt par darba nebūšanām, tev prātā būs tikai un vienīgi atpūta, laba laika pavadīšana. Iespējams, noorganizēsi nelielu izklaides pasākumu, uz kuru uzaicināsi tuvākos draugus.

DVĪŅI Līdz pēcpusdienai nevajadzētu ķerties klāt attiecību jautājumiem, jo tu būsi diezgan uzvilkts, viegli aizkaitināms. Pēcpusdienā oma uzlabosies, tu atgūsi sev raksturīgo jautrību, humora izjūtu.

VĒZIS Prātu nodarbinās saimnieciskas dabas jautājumi. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var nākties ķerties pie neplānotiem remonta darbiem. Otrā pusīte sniegs tik vajadzīgo morālo atbalstu, iedrošinājumu.

LAUVA Ja dzirdēsi kārotos atzinības vārdus, uzslavas no tuvinieku puses, staigāsi gluži vai starodams. Turpretim, kritiku uztversi ļoti saasināti. Notikumu gaitu laulības ostā būs grūti prognozēt.

JAUNAVA Tieksies pēc stabilām vērtībām un centīsies to iedvest arī bērniem. Taču viņiem skatījums uz dzīvi var būt daudz progresīvāks. Rēķinies, ka jaunā paaudze vēlēsies iet savu ceļu.

SVARI Lai pilnvērtīgāk atpūstos, ir vērts pievērsties nelielām fiziskām aktivitātēm, pirts procedūrām, jogai. Lieliski piemērota būs arī kādas romantiskas noveles pāršķirstīšana. Atturies no treknas pārtikas.

SKORPIONS Apkārtējiem būsi noslēpumainības iemiesojums. Tiklīdz kādam šķitīs, ka viņš tevi ir iepazinis, tā sagādāsi viņam negaidītu pārsteigumu. Apzinies, ka pārlieka noslēgtība nāks pašam par ļaunu!

STRĒLNIEKS Izbaudi nesteidzīgu mājas gaisotni pirms nākamā darba cēliena. Esi kopā ar ģimeni, uzklausi otrās pusītes ieteikumus par mājokļa labiekārtošanu, kopīgajiem nākotnes plāniem.

MEŽĀZIS Noskaņojums būs daudz atraisītāks, pacilātāks nekā vakar. Ja vēlies, droši vari risināt attiecību sarežģījumus, kaldināt kopīgus plānus ar otro pusīti, kā arī pievērsties mājokļa labiekārtošanai.

ŪDENSVĪRS Palīdzēsi mājiniekiem uzturēt dzīvespriecīgu, bezrūpīgu noskaņu. Tava rosība, enerģiskums iekustinās apkārtējo prātus. Nav izslēgts, kopīgi īstenosiet mākslinieciska rakstura ieceres.

ZIVIS Vari sagaidīt pārsteigumus no otrās pusītes. Jo īpaši tas attieksies uz Zivīm, kuras nesen sākušas jaunas attiecības. Pašsajūta būs atkarīga no tā, kā noskaņosi sevi, cik prasmīgi atgaiņāsi drūmas domas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu