Sīlis: Aseksuāls dzīvesveids kļūst arvien populārāks... Cilvēkiem nav jaudas! (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Filozofs Vents Sīlis
Filozofs Vents Sīlis Foto: LNT publicitātes foto

Ieva Adamss  šovā "Sapņu ķērājas “ sarunā ar Ventu Sīli vēlēsies noskaidrot: vai attiecībām, kur sieviete ilgstoši neizjūt orgasmu, ir lemta bojāeja?

Līdzās citiem jautājumiem Ieva Adamss sarunā ar Ventu Sīli vēlēsies noskaidrot: vai attiecībām, kur sieviete ilgstoši neizjūt orgasmu, ir lemta bojāeja? “Ja attiecības ir balstītas uz seksualitāti un tās realizāciju, tad droši vien tās ir beigas.

Bet es neteiktu, ka latvieši ir diži erotiska publika, tāpēc izskatās, ka aseksuāls dzīvesveids kļūst arvien populārāks. Cilvēkiem vienkārši vairs nav enerģijas tam,” raidījumā sacīs eksperts.

Tāpat viņš ir pārliecināts, ka orgasms ir sievietes pašas uzdevums un atkarīgs no tā, cik labi pazīstam savu ķermeni, kā arī vēlreiz atgādinās – katra sieviete savu seksualitāti uztver un vērtē atšķirīgi.

Svētdienas vakarā kanāla “STV Pirmā!” šovā "Sapņu ķērājas “ četras sabiedrības dāmas - Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena turpinās piepildīt savus viskvēlākos sapņus, kā arī atklāti runās par sievietēm pašām un raidījuma vadītājām personiski aktuālām tēmām. Šajā sērijā viņas diskutēs par seksualitātes apzināšanos un sievietes seksapīlu - kā to vairot, kā tas iespaido mūsu un apkārtējo attieksmi pret sievietēm un ko iesākt, ja seksualitāte ar gadiem zūd? Ar drosmīgām domām dalīsies filosofs un vīriešu grupu vadītājs Vents Sīlis, kurš pazīstams ar saviem nekautrīgajiem izteicieniem, kas ir šokējoši un patiesi, kā arī izskatīgā stila meistare Signe Valtere, kuras seksapīls ar gadiem, šķiet, tikai audzis. Tāpat dāmām studijā pievienosies erotisko foto meistars Aleksandrs Sokolovs, kurš dalīsies ar pikantiem piedzīvojumiem un neslēps, kāpēc pie viņa visbiežāk ierodas dāmas gados, kurām nebūt nav modeles augums, un - kāpēc fotogrāfu tieši šādas modeles iedvesmo visvairāk.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu