Iereibis vadītājs kļūst par divu avāriju izraisītāju (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Par kārtējās avārijas izraisītāju Ķeguma pusē kļuvis autovadītājs alkohola reibumā. Pēc sākotnējās informācijas viņš iebrauca ceļa pretējā joslā, kur sadūrās ar kravas auto. Pats vieglā auto vadītājs tika nogādāts slimnīcā, taču dažas stundas vēlāk tai pašā vietā, aizskatoties uz kravas auto ar sadragātu priekšu, avāriju izraisīja kāds sirms kungs. 

77 gadus vecais Inesis ikdienā pārvietojas ar zilas krāsas žiguli. Automašīna esot uzticama un bremzes strādājot labi, taču tagad tā ir neatgriezeniski sabojāta. Inesis stāsta, ka līdz pat šodienai nekad nebija piedzīvojis nopietnu ceļu satiksmes negadījumu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Raidījumam Degpunktā žiguļa vadītājs stāsta, ka viņu apdzinusi melna Toyota un pēc tam strauji bremzējusi, bet viņš, nepaspējot noreaģēt, tai uzskrējis virsū.

Tojotai smagu bojājumu nav un arī šoferis ir vesels, taču gaiši zilais Ineša žigulis ir sabojāts. Cieta arī tā vadītājs. Notikušajā viņš nevienu nevaino, tikai sevi, pieļaujot, ka pārāk novērsies uz avārijušo kravas auto mirkli vēlāk viņu pievīlusi reakcija.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Turpat netālu avarējušā kravas auto vadītājs, kurš notikuma vietā jau vairākas stundas gaidīja evakuatoru, Degpunktā sacīja, ka nav varējis izvairīties no frontālas sadursme, ko izraisīja cits Toyota automobilis. Viņš apgalvo, ka vieglā auto šoferis, kuram bija nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība, bijis alkohola reibumā.

To apstiprina arī Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe, sakot, ka "šajā negadījumā ir viens cietušais no automašīnas Toyota, kurš pēc sākotnējās informācijas ir bijis alkohola reibumā".

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ekspertīzi, kurā noteiks alkohola koncentrāciju asinīs, veiks slimnīcā. Pagaidām likumsargi skaidro notikušā apstākļus un vēl nevar atbildēt, kurš no vadītājiem pārkāpis noteikumus un izraisījis avāriju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu