Rīgā un Viļņā palielinās dīzeļdegvielas cenas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildes stacija
Degvielas uzpildes stacija Foto: LETA

Pagājušajā darba nedēļā dīzeļdegvielas cena palielinājās gan Rīgā, gan Viļņā, arī benzīns Rīgā palika dārgāks, savukārt Viļņā un Tallinā benzīna cenas saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns piektdien bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai šajā darba nedēļas nogalē bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,8% - līdz 1,119 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena pakāpās par 2,1% - līdz 0,989 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena nemainījās un piektdien maksāja 1,069 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 3,1% - 0,999 eiro par litru.

Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās un "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,229 eiro par litru, bet dīzeļdegviela - 1,039 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā saglabājās stabilas, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,575 eiro, Viļņā - 0,533 eiro. Savukārt Tallinā autogāzes cena samazinājās par 0,5% - līdz 0,601 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu