Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 7. decembrim.

PIRMDIENA

AUNS Esi apdomīgāks savos vārdos, nesteidzies ar secinājumiem. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt situācijās, kurās tiek aizskartas materiālās intereses. Mēness Jaunavā var padarīt tevi nedaudz kašķīgu.

VĒRSIS Būsi lielisks piemērs tam, kā jāizskatās kārtīgam biznesmenim. Droši vari īstenot lietišķās aktivitātes, tikties ar sadarbības partneriem, pārrunāt nākotnes ieceres. Kuņģis var jutīgāk reaģēt uz pārtiku, ko lieto.

DVĪŅI Ambīcijas sitīs augstu vilni, taču tev var pietrūkt vajadzīgās pašpārliecinātības, uzdrīkstēšanās, lai savas ieceres īstenotu. Šobrīd nevajadzētu risināt materiālas dabas jautājumus.

VĒZIS Neļauj emocijām pārņemt vadības grožus. Centies turēt sevi rokās, ja nonāc saspringtākos apstākļos. Tavas ausis būs ļoti jūtīgas pret kritiku, arī tad, ja tā būs pamatota. Neļaujies drūmām domām.

LAUVA Turpināsi pagājušajā nedēļā iesākto, turklāt darīsi to ar dubultu sparu. Apņēmība sasniegt rezultātus nepaliks priekšniecības nepamanīta. Attiecībās ar apkārtējiem daudz kas būs atkarīgs no pielāgošanās spējām.

JAUNAVA Lieliski tiksi galā ar ikdienas darbiem, sevišķi ar monotonajiem pienākumiem. Nepieciešamības gadījumā vari veikt pārrunas ar priekšniecību, risināt saimnieciski organizatoriskas lietas.

SVARI Neļauj svārstīgajai omai, neizlēmīgumam iedragāt savus profesionālos panākumus. Ja reiz ir uzņemts konkrēts kurss, noteikti ieturi to un mazāk satraucies par lietām, kuras nespēj ietekmēt!

SKORPIONS Interesanta diena Skorpioniem, kuri saistīti ar finansēm, apdrošināšanu un loģistiku. Ikdienas gaitās lieti noderēs tev piemītošās stratēģa dotības, prasme neapjukt emocionāli saspringtos brīžos.

STRĒLNIEKS Šobrīd būsi viegli aizkaitināms, kas diemžēl var atsaukties uz saskarsmi ar kolēģiem, ģimenes locekļiem. Labākus rezultātus uzrādīs tie, kuri darbosies vienatnē. Ieteicams atturēties no alkohola!

MEŽĀZIS Būsi praktisks, piezemēts un taupīgs. Ja nepieciešams, vari kārtot finansiāla rakstura lietas, tikt galā ar birokrātiskām niansēm. Mēness Jaunavā veicinās analītiskās dotības un atbildības izjūtu.

ŪDENSVĪRS Par garlaicību tev nebūs jāsūdzas. Nebrīnies, ja tevi pārņem sajūta, ka apstākļi prasa būt vairākās vietās vienlaikus. Panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tavām darbu plānošanas spējām.

ZIVIS Kādam Zivju zīmes pārstāvim var aktualizēties nekustamā īpašuma, mantojuma lietas. Kārtojot dokumentāciju, ievēro dubultu piesardzīgumu, neļauj emocijām ņemt virsroku pār veselo saprātu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu