Katō piedāvā mūzikas videoklipu dziesmai "Plastmasas eglīte"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Katō
Katō Foto: publicitātes

Dziedātājas Katō pirmajam Ziemassvētku singlam šodien nāk klajā mūzikas videoklips. Novēlot decembri pavadīt mierpilni, dziedātāja dāvina katram "Plastmasas eglīti". 

Dziesma un tās videoklips simbolizē vienkāršību un savu versiju ziemas saulgriežu stāstam. Par sajūtām, dziesmu radot, stāsta Katō: "Ziemassvētku laiku veltu pārdomām. Esmu novērojusi, ka tuvojoties svētkiem cilvēkos rodas spriedze. Laiks jāsaplāno tā, lai izdotos apciemot radiniekus, drudžaini atrast dāvanas un, ievērojot senlatviešu tradīcijas, galdā celt divpadsmit dažādus ēdienus. Neatļaušos teikt, ka tas nav nepieciešams, bet personīgi izvērtējot svētku laikā svarīgo, visbiežāk nonāku pie vērtībām, kas nav atrodamas veikalu plauktos."

"Mēs Ziemassvētkos vienmēr meklējam lielākās un labākās dāvanas, ar ko iepriecināt tuvākos un pat ne tik tuvos. Patiesībā jau nākamajam gadam paskrienot, par iepriekšējo svētku gaitu un tajos saņemto, nemaz neatcerēsimies. Komerciālajam laikmetam arī par to nevar pārmest. Tā pa īstam, īpaši šogad, mums pietiktu ar iespēju būt kopā ar sev tuvajiem – drošībā, saticībā un varbūt ar ko garšīgu “pie rokas”," savās pārdomās par svētku laiku dalās dziesmas producents Kaspars Ansons.

Dziesmas animācijā pārvērtusi Elīza Muzikante. Noskaties!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu