Ķesterciemā taps unikāla koncepta dzīvojamais ciemats (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

11 hektāru plašā teritorijā Ķesterciemā, pašā Baltijas jūras krastā sākta Albatross Home projekta īstenošana ar apmēram 220 mūsdienīgiem kūrorta mājokļiem, viesnīcu, peldbaseinu, SPA, restorānu, sporta un atpūtas infrastruktūru. 

Projekta ietvaros vienpadsmit divstāvu un trīsstāvu ēkas, kurās kādreiz atradās populārās bērnu vasaras nometnes Albatross, tiek renovētas un pārveidotas par mūsdienīgiem kūrorta mājokļiem ar plašu infrastruktūru atpūtai. Mājokļi ir kompakti, ar panorāmas logiem, par vietējiem pircējiem pieejamām cenām un ar gala apdari.

Foto: Publicitātes foto

Projekta īstenošana sākta šā gada martā, iegādājoties atpūtas kompleksu un uzreiz realizējot pirmo kārtu – pārbūvējot trīs ēkas ar 50 dzīvokļiem.

Šobrīd sākta arī otrās kārtas īstenošana, kura noslēgsies nākamā gada aprīlī, kad tiks pabeigts arī 25 metrus garā peldbaseina remonts. Kopumā projekta realizācija notiek piecās kārtās, un to paredzēts pabeigt līdz 2022. gada rudenim.

“Pārdošanas rezultāti pārsniedza visdrosmīgākās prognozes – pirmās kārtas dzīvokļus pārdevām mēneša laikā. Mūsu plāns – ik pusgadu nodot ekspluatācijā 50 dzīvokļus. Esam novērojuši, ka lielākajai daļai pircēju šis ir otrais īpašums ģimenes brīvdienu atpūtai. Dzīvokļi ir kompakti – viena vai divas istabas, savukārt ģimenes, kuras Albatross Home izvēlas kā pastāvīgo mājvietu, iegādājās divus dzīvokļus, tos apvienojot.

Mēs veidojam pilnvērtīgu dzīvokļu kompleksu, kas piemērots dzīvošanai visos gadalaikos – kompakti dzīvokļi, blakus viesnīca, restorāns, baseins un SPA, plaša atpūtas infrastruktūra,

turklāt par vietējiem pircējiem pieejamu cenu. Albatross Home ir pirmais šāda koncepta nekustamā īpašuma projekts Latvijā,” stāsta  Albatross Home pārdošanas vadītāja Līga Lapsale.

Foto: Publicitātes foto

“Kā vietējai bankai mums ir svarīgi palīdzēt attīstīt ilgtspējīgus un pārdomātus projektus, un Albatross Home redzam kā labu piemēru mērķtiecīgai būvniecībai. Attīstītājs ir pielāgojies jaunajai situācijai un ņēmis vērā tendences, kas šogad parādījās Covid-19 laikā. Redzam, ka šogad ir mainījušies iedzīvotāju kritēriji mājokļa izvēlē un  līdz ar plašākām attālinātās strādāšanas iespējām arvien lielāka daļa ģimeņu izvēlas mājokļus ārpus Rīgas un tuvāk dabai – gan kā otru mājokli brīvdienu atpūtai, gan pastāvīgo dzīvesvietu,” stāsta Vaids Žagūnis, Citadeles korporatīvās pārvaldības vadītājs Baltijā, valdes loceklis.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu