Dzierkals: Pievīla spēles disciplīna

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Dzierkals
Mārtiņš Dzierkals Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals uzskata, ka mačā pret Čerepovecas "Severstaļ" komandu trešdien pievīlusi spēles disciplīna. 

"Dinamo" hokejisti ar rezultātu 2:4 piekāpās "Severstaļ", zaudējumu pret šo komandu piedzīvojot otro reizi sešu dienu laikā. 

Dzierkals guva rīdzinieku pirmos vārtus.

"Bija nesekmīga pirmā trešdaļa un pievīla spēles disciplīna. Pelnot noraidījumus, mēs daudz spēlējam bez ripas, netiekam pretinieku vārtu tuvumā. Tā vārtus gūt nevar, lai spētu izcīnīt uzvaru," kluba mājas lapā citēts Dzierkals. 

"Trešajā periodā bija jāsaņemas, devāmies uz priekšu. Ripa bija pie Sotnieka, kurš to raidīja uz vārtu priekšu, man vajadzēja to pārvirzīt vārtos," savu vārtu guvumu raksturo Rīgas "Dinamo" uzbrucējs. 

Vēl "Dinamo" komandā ar gūtiem vārtiem atzīmējās Miks Indrašis, kurš rezultatīvi spēlējis pēdējās astoņās spēlēs pēc kārtas. 

"Beigās izveidojās asumi. Mums vajadzēja izlīdzināt rezultātu, gājām uz priekšu, divus vārtus guvām. Nezinu precīzi, kas tur notika, spēle kļuva emocionāla. Lipons devās aizstāvēt komandas biedru, pret kuru, mūsuprāt, tika lietots netīrs spēka paņēmiens. Tad atkal mums nācās spēlēt mazākumā. Nezinu, kā tiesneši līdz tādam lēmumam nonāca, to nevaru vērtēt," skaidroja Dzierkals. 

"Dinamo" ar 15 punktiem 33 mačos joprojām ir pēdējā vietā līgā.

Nākamos trīs mačus "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu