MC Ras no grupas "Augša" izdod jaunu mūzikas videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadrs no video

Pašmāju hiphopa mākslinieks MC Ras (Ruslans Fadejevs), kas pazīstams kā Jelgavas hiphopa apvienības "Augša" dalībnieks, izdod mūzikas videoklipu "Kodekss". 

Videoklipam ir četras daļas, kas tēlainā veidā attēlo paša mākslinieka dzīves gājumu, padarot to par sava veida dokumentālo īsfilmu.

Jāpiebilst, ka izmantotās melodijas ir veidojuši vairāki Latvijas pavadījuma autori jeb bītmeikeri – 181h (Kārlis Kolmanis), PRGMAT (Kristaps Skroderis), Kviesis (Deivids Kviesis) un NiklāvZ (Niklāvs Sekačs).

MC Ras ir labu laiku darbojies hiphopa kultūras nozarē, iegūstot atpazīstamību, darbojoties apvienībā "Augša", kas 2015. gadā izdeva savu debijas albumu "Troksnis no bēniņiem". Pēc tam MC Ras savu darbību turpināja individuāli, ierakstot divus albumus, izmantojot atpazīstamas pavadošās melodijas jeb bītus.

Pirmais miksteips iznāca ar nosaukumu "Pacietības mērlente Vol. 1" (2017), savukārt otrais - "Pacietības mērlente Vol. 2: Meško kapričo" (2018).

Videoklipa "Kodekss" režisori ir MC Ras, Jānis Jēkabsons un Toms Markovs, VFX mākslinieks - Toms Markovs, operators - Jānis Jēkabsons, montāža - Jānis Jēkabsons un Toms Markovs, SFX mākslinieks - Jānis Jēkabsons, kostīmu māksliniece - Olga Volkova (Volkova Accessories), vizāžistes - Agnese Anstrāte Gailīte un Salome Rēdmane.

Noskaties videoklipu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu