Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pumpji falla apjoma un erekcijas uzlabošanai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: FUN FACTORY GmbH

Erektilā disfunkcija skar aptuveni 17–18 procentus Latvijas vīriešu. Izplatība katrā vecuma grupā atšķiras, un, vīrietim novecojot, problēma kļūst arvien aktuālāka. Ja vien erekcijas traucējumi nav saistīti ar psiholoģiskiem faktoriem vai nopietnākām saslimšanām, šīs problēmas risināšanai var līdzēt vakuuma pumpji, mazinot iespējamos asinscirkulācijas traucējumus.

Vakuuma pumpjus var izmantot pirms akta erekcijas veicināšanai vai profilaktiskos nolūkos ikdienā – lai mazinātu iespējamos asinscirkulācijas traucējumus. Tomēr, kaut gan erekcijas traucējumi visbiežāk norāda uz asinsvadu problēmām, tikpat labi tie var būt psiholoģiska rakstura vai kādas nopietnākas slimības vēstneši. Tādēļ, pirms sākat pašārstēšanos ar vakuuma pumpja palīdzību, noteikti būtu ieteicams vērsties pie ārsta un pārbaudīt veselību.

Foto: SexyStyle

Arī sievietēm ir pieejami vakuumpumpji, kas paredzēti kaunuma lūpu un klitora jutības veicināšanai. Pumpi uzliek uz vulvas un izsūknē gaisu, radot vakuuma efektu, lai piepludinātu asinis šai zonai. Parasti šī manipulācija tiek veikta, lai turpmākās rotaļas būtu izteiksmīgākas un tālākā stimulācija intensīvāka.

Seksa rotaļu laikā abi dzimumi var izmantot mazos pumpīšus arī krūšu galu kairināšanai, lai padarītu tos izteiksmīgākus un jutīgākus.

Kas ir hidropumpis un kā to izmantot

Hidropumpjus izmanto dzimumlocekļa palielināšanai, iztaisnošanai un erekcijas uzlabošanai. Šīs ierīces darbības princips ir negatīvā spiediena radīšana dzimumlocekļa audos, kā rezultātā palielinās audu iestiepums un tiek stimulēta audu dalīšanās. Negatīvo spiedienu dzimumlocekļa audos panāk mehāniski, no cilindra izspiežot ūdeni, un, atkarībā no izmantotās manšetes, dzimumloceklī tiek radīts noteikts negatīvais spiediens. Atšķirībā no gaisa vakuuma pumpjiem, šķidrumu praktiski nav iespējams saspiest, līdz ar to negatīvais spiediens vienmērīgi iedarbojas uz visu dzimumlocekli, stimulējot pastiprinātu asins pieplūdumu un audu iestiepumu.

Lai efekts būtu manāms, šis process jāveic regulāri un diezgan bieži – vairākas reizes nedēļā vai pat katru dienu. Pie tam process nav masturbācija un var būt pat nepatīkams. Tāpēc ir kārtīgi jāizsver, vai tiešām locekļa palielināšana ir nepieciešama.

Maksimāli labam rezultātam pumpjus vēlams izmantot komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu un speciāliem krēmiem, kas veicina asins cirkulāciju. Hidropumpju lietotājiem jāizvēlas īpašs gels, kas uzlabo šūnu dalīšanos un audu piebriešanu.

Šeit var aplūkot vakuuma pumpju piedāvājumu, izvēloties savai gaumei piemērotāko. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram, jo jau rīt stāstīsim, kas ir dzimumlocekļa uzmavas – kā tās izvēlēties un izmantot.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu