Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pātagas un pletnes padzisušu attiecību iekvēlināšanai (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Gluži tāpat kā konfektēm, arī seksam ir visdažādākās garšas un krāsas – ikviens var izvēlēties vistīkamāko veidu baudas gūšanai, ik pa laikam “pagaršojot” ko jaunu. Iespējams, ka seksa stila nomaiņa ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai iekvēlinātu padzisušo attiecību dzirksteli. Viena no populārākājām seksuālajām fantāzijām, ko daudzi vēlētos kaut reizi izmēģināt uz savas ādas, ir uzbudinošs pēriens, tādēļ šoreiz pastāstīsim par tādiem baudas gūšanas rīkiem kā pātagas un pletnes.

BDSM ir seksuālu prakšu kopums, kas ietver erotisku varas apmaiņu ar asu sajūtu stimulāciju un dažādām lomu spēlēm, kuru pamatā ir atklāta komunikācija, drošība un spēja uzticēties. Vieni no populārākajiem BDSM aksesuāriem ir pātagas un pletnes. Rotaļas ar šiem rīkiem var būt ļoti aizraujošas, jo tie spēj sniegt izteikti plašu sajūtu spektru – sākot no maigiem glāstiem un kutināšanas, līdz pat jaudīgam pērienam.

Kādēļ pēriens ir tik baudāms?

Šajā aktivitātē neparastā kombinācijā satiekas psiholoģiskais un fizioloģiskais aspekts. No psiholoģiskās puses pēriens parasti asociējas ar kaut ko nerātnu, seksīgu un uzbudinošu, savukārt fizioloģiski tā ir kā savdabīga masāža. Tehniskā ziņā pēršana ar pātagu līdzinās pērienam ar pirts slotu. Abos gadījumos tiek masēta āda, uzlabojot asinsriti.

Foto: SexyStyle

Pēršanu guļamistabas aktivitātēs var iekļaut gan pirms seksa kā priekšpēles elementu, gan ka patstāvīgu procedūru, kas var sniegt jaunas izjūtas. Vajadzētu paturēt prātā, ka ka BDSM rotaļu mērķis nav varas demonstrēšana vai pašmērķīga fizisku sāpju nodarīšana partnerim, bet gan patīkamu sajūtu radīšana un vēlme sagādāt baudu.

BDSM ir saīsinājums no dažādiem angļu valodas vārdiem, kas ietver duālus dalījumus starp partneriem un to attiecībām, kas veic šīs prakses: sasaistes disciplīnu (bondage/discipline), dominanci un pakļaušanos (dominance/submission), sadismu un mazohismu (sadism/masochism). Šie dalījumi lomu spēlēs bieži BDSM partnerattiecībās veido kunga vai kundzes un verga vai verdzenes tēlus. BDSM prakses tiek saistītas ar seksuālu saturu un erotiku, tomēr ne vienmēr tās iekļauj reālas dzimumattiecības.

Pirms uzkurināt seksa dzīvi ar pātāgu vai pletni, ir jāizzina partnera vēlmes un jāvienojas par aizliegtajām zonām. Jaunais rīks būs jāiemācās arī pareizi kontrolēt, jāiepazīstas ar drošas pēršanas pamatprincipiem, kā arī jāpiestrādā pie scenārijiem, kā pikanto aktivitāti vislabāk integrēt guļamistabas aktivitātēs.

Kas jāņem vērā, izvēloties pātagu seksa rotaļām

  • Ņem vērā, ka biezi pātagas sari stimulēs lielāku ķermeņa laukumu. Jo biezāka pātaga, jo plašāku sajūtu spektru iespējams izbaudīt – no maigas glāstīšanas, līdz pat jaudīgam pērienam. Biezi sari nenozīmē sāpīgākas izjūtas, gluži pretēji – ar šāda veida pātagām iespējami vismaigākie pērieni.
  • Pātagas ar plāniem sariem ir vairāk piemērotas asāku sajūtu cienītājiem, jo trieciena spēks koncentrējas mazākā saskares virsmas laukumā. Lai iemācītos ar šo rīku precīzi trāpīt īstajā vietā, būs nepieciešams treniņš.
  • Īsas pātagas ir vieglāk kontrolēt un ērtāk izmantot ierobežotā telpā, tadēļ šī ir ideāla opcija iesācējiem.
  • Garākās pātagas vairāk piemērotas pieredzējušiem lietotājiem, jo tās ir grūtāk kontrolējamas un ir nepieciešami vairāki treniņi, lai iemācītos savaldīt šo rīku. Garo pātagu drošai izmantošanai būs nepieciešama plaša telpa, kur ir gana daudz vietas pātagas vēziena trajektorijai.
  • Iegādājoties pātagu, ir jāpārbauda tās roktura ērtums un sniegtās izjūtas, veicot kontrolsitienus pa plaukstu.

Šeit var aplūkot pātagu un pletņu piedāvājumu, lai izvēlētos savai gaumei piemērotāko rīku. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram!

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu