Notiks tiešsaistes labdarības koncerts dzīvnieku patversmes “Labās mājas” atbalstam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Kultūras koledžas studenti 18.decembrī plkst. 20.00 organizē labdarības pasākumu - tiešsaistes koncertu dzīvnieku patversmes “Labās mājas” atbalstam. Koncerts tiks pārraidīts tiešsaistē “Labās mājas” Facebook lapā. Pasākuma mērķis ir palīdzēt dzīvnieku patversmei iegūt nepieciešamos līdzekļus, kā arī atrast potenciālos saimniekus dzīvnieku patversmes iemītniekiem.

Dzīvnieku patversmes “Labās mājas” tiešsaistes koncertā uzstāsies vairāki Latvijā pazīstami mūziķi, kas arī atbalsta dzīvnieku aizsardzību un vēlās palīdzēt dzīvnieku patversmei. Tiešsaistes koncertā uzstāsies tādi mākslinieki, kā “PATRISHA” , “Citi Zēni”, “AnnaKrista” un “Ārpilsētas sakars”.

Dzīvnieku patversme “Labās mājas” savu darbu var turpināt tikai pateicoties sabiedrības atbalstam. Lai varētu dzīvnieku patversmes ķepaiņiem savākt nepieciešamos līdzekļus, sadarbībā ar ziedot.lv ir izveidots links, kurā noziedot.

Visiem ziedotājiem, kuri vēlēsies, būs iespēja piedalīties izlozē, kurā varēs laimēt dažādas noderīgas dāvanas no koncerta atbalstītājiem "VR Gaming Latvija", "Delisnack Riga", "BAMS pool house" un "VERY COOL PEOPLE". Koncerta tiešraide būs pieejama šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu