Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai,16. decembrim.

AUNS Noskaņojums, pateicoties uzsvērtajai Mežāža zīmei debesīs, padarīs tevi patiesi nopietnu, nosvērtu. Šis ir īstais brīdis, lai organizētu atbildīgākās pārrunas ar augstākstāvošajiem, biznesa partneriem.

VĒRSIS Tev lieliski padosies visu veidu saimnieciski organizatoriskie darbi. Nebrīnies, ja piepeši aktualizējas nekustamā īpašuma jautājumi, mantojumi, ar mājokļa celtniecību saistītās nianses.

DVĪŅI Privātā dzīve novirzīsies otrajā plānā, attiecīgi primārās kļūs tieši darba norises. Sevišķi spilgti to izjutīs Dvīņi, kuri saistīti ar projektu vadīšanu, inženiertehniskām profesijām, finanšu jomu.

VĒZIS Vari sajust vēlmi tikt lielākā skaidrībā par savu profesionālo nākotni. Varbūt kāds Vēzis sadūšosies veikt pārrunas ar priekšniecību par iespējamo paaugstinājumu amatā vai algas pielikumu.

LAUVA Rēķinies, ka šobrīd vajadzēs veltīt uzmanību rutīnas pienākumiem. Esi apzinīgs, kārtojot papīru lietas, neļauj neuzmanībai iezagties tavā rīcībā. Dienas izskaņu alksi pavadīt kopā ar mīļoto.

JAUNAVA Izjutīsi gandarījumu par darbu, kuru veic. Lieliski apliecināsi faktu, ka tev droši var uzticēt arī sarežģītus, atbildīgus pienākumus. Godkāre šobrīd būs jūtams vadmotīvs tālākajiem sasniegumiem.

SVARI Šobrīd sāktie projekti var prasīt daudz vairāk laika, pacietības un arīdzan apkārtējo atbalstu, tāpēc nesteidzies ar solījumiem par darbu priekšlaicīgu nodošanu. Labāk dod sev rezervi, atkāpšanās iespējas.

SKORPIONS Ja reiz būsi apņēmies paveikt nospraustās lietas, tad tā arī darīsi. Līdzgaitnieki ar baltu skaudību noraudzīsies tevī, apskaudīs enerģiskumu, apķērību, ar kādu īstenosi savas ieceres.

STRĒLNIEKS No astroloģiskā viedokļa nedaudz nomākts, apātisks brīdis. Taču tas ātri vien pāries, tā ka nopietnām bažām nav pamata! Šodien labāk padosies ikdienišķi, labi zināmi pienākumi.

MEŽĀZIS Turpināsi iesākto ar tikpat enerģisku nostāju kā vakar. Taču der apzināties, ka ir iespēja pieļaut neuzmanības kļūdas, palaist garām svarīgas nianses, tāpēc nenāktu par ļaunu dubultā pārbaudīt paveikto.

ŪDENSVĪRS Labprāt paslinkosi, veltīsi laiku sev interesējošu lietu izzināšanai. Pienākumu nasta gan liks sevi manīt, taču tu pratīsi to veiksmīgi novirzīt citai dienai. Galvenais, nekļūsti pārāk vieglprātīgs.

ZIVIS Iepriekš piedzīvotās likteņa mācības, gūtās atziņas padarīs tevi piesardzīgu, apdomīgu it visās gaitās. Šis ir piemērots brīdis, lai risinātu birokrātiska rakstura sarežģījumus, saimnieciskus jautājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu