Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Lielizmēra stimulatori augstākā līmeņa baudai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Lielizmēra stimulatori lielākoties ir paredzēti pieredzējušiem baudas kārotājiem – gan pāriem, gan vientuļniekiem – ,kuri seksa dzīves atsvaidzināšanai jau izmantojuši dažādas mantiņas un sapņo izmēģināt ko izmērā lielāku, lai izjustu maksimālu baudījumu. Galvenais priekšnosacījums šāda veida rotaļās ir prasme atslābinieties un labi daudz lubrikanta.

Lai saprastu to, kā var gūt baudu no lielizmēra rotaļlietām, ir svarīgi izprast cilvēka baudas anatomiju. Lielizmēra stimulators nodrošina, ka maksts vai anālās atveres audi ir maksimāli iestiepti, un ir iespējams izjust izteiktu piepildījuma sajūtu. Katra mazākā kustība šķiet īpaši intensīva, jo nostieptā āda ir īpaši jutīga un nervi uzvilkti kā stīgas.

Statistika liecina, ka lielizmēra stimulatori visbiežāk tiek izmantoti anālajai stimulācijai – tas tādēļ, ka anālā atvere ir ļoti elastīga un nervu galiem bagāta. Pieņēmums, ka šāda veida rotaļas ir iecienījuši tikai homoseksuāļi, nav patiess – vairumā gadījumu anālā seksa piekritēji ir dažādu seksuālo orientāciju vīrieši.

Īpaši intensīvu stimulāciju iespējams izbaudīt ne tikai ar liela izmēra rotaļlietām. Ir pāri, kuri seksa rotaļas dažādo ar tādu aktivitāti kā fistings – rokas (dūres) ievadīšanu vaginālajā vai anālajā atverē.

Foto: Anna Ģērmane

Kad audi ir maksimāli iestiepti, ir iespējams izjust izteiktu piepildījuma sajūtu. Šo baudas spēli ir jāspēlē ļoti lēni un personai, kas vēlas izbaudīt šāda veida stimulāciju, vispirms ir jāapgūst prasme maksimāli atslābināt muskuļus.

To, ka cilvēka ķermenis ir ļoti elastīgs, īpaši uzskatāmi pierāda dzemdībās un pēcdzemdību periods, kad sievietes maksts salīdzinoši īsā laikā spēj atgūt sākotnējo izmēru. Jo elastīgāki ir starpenes audi un dzemdētāja labāk spēj atslābināt muskuļus un, jo lielāka varbūtība, ka dzemdības būs vieglākas.

Gluži tāpat kā gatavojoties dzemdībām, arī pirms lielizmēra stimulatoru ievietošanas un fistinga speciālisti iesaka veikt atslābināšanās vingrinājumus, lai iegurnis būtu pēc iespējas relaksētāks un pakļāvīgs. Nodarboties ar šāda veida aktivitātēm bez iepriekšējas sagatavošanās ir līdzīgi kā mēģināt nosēsties pilnā špagatā bez iepriekšēja treniņa – ļoti bieži tieši tādēļ tiek piedzīvotas sāpes un rodas dažādi plīsumi.

Foto: SexyStyle

Svarīgākais par lielizmēra stimulatoru izmantošanu

Lai fistings vai lielizmēra stimulatoru izmantošanas pieredze būtu patīkama nevis traumējoša, ir jāņem vērā šādi principi:

  • Jānodrošinās ar lielu daudzumu lubrikanta. Vislabāk izvēlēties produktus uz silikona vai eļļas bāzes, kas īpaši paredzēti šāda veida aktivitātēm;
  • Process ir jāveic ļoti pakāpeniski un lēni! Līdz lielizmēra stimulatora ievietošanai var paiet pat vairākas stundas, iepriekš izbaudot visa veida stimulāciju, kas sniedz maksimālu baudu, orgasmus, un ļauj pēc iespējas labāk relaksēties un atvērties partnerim gan emocionālā, gan fiziskā veidā;
  • Liela izmēra mantiņas ievietošanai seksa rotaļās nav jābūt pašmērķim. Ievietošanas procesa laikā nevienā brīdī nevajadzētu rasties nepatīkamām sajūtām. Ja tiek sajustas sāpes, tad, visticamāk, kaut kas tiek darīts nepareizi – kustības ir pārāk straujas vai arī tiek izmantots pārāk maz smērvielas.

Šeit iespējams aplūkot lielizmēra stimulatoru piedāvājumu, bet jau rīt stāstīsim par seksa mēbelēm. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram!

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu