Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dārgākās intīmpreces – jaudīgas seksa mašīnas un reālistiskas lelles

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Par seksa mašīnām un lellēm dzirdējis ir teju katrs, bet reti kurš uz savas ādas ir izbaudījis šo baudas rīku sniegto sajūtu spektru. Viens no iemesliem ir tāds, ka abas ierīces ir vienas no dārgākajām seksa rotaļlietu piedāvājumā. Piemēram, kvalitatīva seksa lelle var maksāt pat vairākus tūkstošus eiro, turklāt tās kopšanai nāksies veltīt ne mazums laika un pūļu.

Seksa mašīnas (angļu val. – “fuck machine” ) ir iekārtas, kurās iespējams iestiprināt dildo. Mašīna veic mehāniskas kustības, nodrošinot penetratīvu stimulāciju.

Šīs rotaļlietas var izmantot gadījumos, kad ir vēlme pēc ļoti ilgstošas un intensīvas penetrācijas, kas partnerim nav pa spēkam. Lai paplašinātu gūto sajūtu spektru, šīm iekārtām var pielāgot dažādu veidu dildo.

Foto: SexyStyle

Seksa lelles variē no pavisam lētiem piepūšamiem modeļiem līdz pat maksimāli cilvēkam līdzīgām rotaļlietām, kas ir apveltītas ar interaktīvām komunikācijas iespējām. Lētās piepūšamās lelles lielākoties tiek izmantotas kā komisks ballīšu atribūts, jo to sniegtais baudas sajūtu spektrs ir ļoti limitēts.

Jaunākā modeļa lelles vizuāli ļoti līdzinās īstiem cilvēkiem – tām ir detalizēti izstrādātas sejas, rokas, krūšu gali, atveres un samtaina āda, kas uz tausti maksimāli atgādina cilvēka miesu. Lelles var tikt nostādītas un noguldītas dažādās pozīcijās.

Lelles nereti tiek izmantotas ne vien seksa fantāziju realizēšanai – reizēm lietotāji pret savu "draudzeni" sāk izjust emocionālu piesaisti. Tā, piemēram, decembra sākumā Kazahstānas kultūrists Jurijs Toločko savā "Instagram" kontā nāca klajā ar šķietami neparastu paziņojumu par kāzām ar seksa lelli. Savā kontā viņš jau iepriekš regulāri publicēja attēlus, kuros ir redzams kopā ar seksa lelli, kuru nodēvējis par Margo.

Tiem, kas vēl tikai apsver domu iegādāties seksa lelli, jāatceras, ka tai ir nepieciešama īpaši rūpīga kopšana – pēc katras lietošanas rotaļlieta ir regulāri jāvanno, izmantojot speciālus kopšanas līdzekļus, un rūpīgi jāizžāvē. Tādēļ pirms iegādes noteikti būtu nepieciešams kārtīgi izsvērt savu vēlmi un iespējas pienācīgi parūpēties par jauno "draudzeni”.

Šeit iespējams aplūkot seksa mašīnu un leļļu piedāvājumu, bet jau rīt stāstīsim, kas ir uretras katetri un kā tos izmantot. Aicinām arī turpmāk sekot līdzi Baudas kalendāram!

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu