Pārdošanā nonākusi melna VDK Volga ar V8 dzinēju (12)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: auto.ru

Šā gada augustā vēstījām par kādu retu Volga GAZ 24-34, ko Krievijā bija iespējams iegādāties par 2,3 miljoniem rubļu, jo tas bija Valsts drošības komitejā (VDK) reiz kalpojis auto ar V8 dzinēju. Tagad Maskavā atkal var iegādāties VDK Volgu - nedaudz svaigāku, melnā krāsā un arī ar astoņu cilindru motoru.

Īpaši jaudīgo Volgu savulaik iegādājās bijušais drošības struktūru darbinieks, turklāt pirms nodošanas privātās rokās dzinējam tika veikta apkope. Kādu laiku šis auto tika izmantots kā ikdienas transportlīdzeklis, bet pēc tam nonāca jauna īpašnieka rokās.

Foto: auto.ru

Viņš to nelika uzskaitē, jo bija iecerējis automobili atjaunot līdz oriģinālajam stāvoklim. Tas gan nenotika un pēc kārtējās īpašnieka maiņas Volga nonāca pie pašreizējā saimnieka. 

Foto: auto.ru

Galvenā atšķirība starp šo modifikāciju un standarta GAZ-3102 ir zem motora pārsega. Sedans ir aprīkots ar 5,5 litru ZMZ astoņu cilindru motoru. Dzinējam ir viens četrkameru karburators (ZMZ-505 bija arī divu kameru versijas), un jauda ir 195 ZS. Motors strādā pārī ar 3 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Bez jaudīgāka dzinēja šī GAZ-3102 versija ieguva arī pastiprinātu balstiekārtu.

Foto: auto.ru

Automobiļa pārdošanas sludinājumā minēts, ka 1994. gadā būvētais auto ir nobraucis 55 tūkstošus kilometru. Sākotnēji par auto prasīti 2 miljoni rubļu, taču interese, acīmredzot, nav tik liela, kā cerēts. Tādēļ šobrīd tas ir par 100 tūkstošiem lētāks un iegādājams par 1,9 miljoniem rubļu jeb nepilnu 21 tūkstoti eiro.

Foto: auto.ru
Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu