Policistu uzmanību piesaista dīvaina braukšana un mašīnai pieķērusies ķēde

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Svētdienas, 13.decembra pievakarē galvaspilsētas policisti Šampēterī sastapās ar kādu acīmredzami aizdomīgu automobili - tas brauca nepārliecinoši un aizķēra auto tirdzniecības vietas norobežojošo ķēdi, tādējādi aktivizējot arī auto centra signalizāciju. 

Pamanot aizdomīgo manevru, policijas darbinieki izlēma transportlīdzekli nekavējoties apturēt. 

"Pieejot pie vadītāja, policistiem uzreiz bija skaidrs, ka viņš ir alkohola reibumā. Par to liecināja vīrieša runasveids, kustības," raidījumam Degpunktā stāsta Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes galvenais inspektors Mārtiņš Krauze.

Vīrietis tika iesēdināts policijas busiņa salonā un kārtībsargi sāka kārtot formalitātes, kad aizturētais šoferis pēkšņi saļima.

Uz notikuma vietu nekavējoties tika izsaukti mediķi, kuri aizturēto vadītāju iecēla mediķu busiņā. Tiesa, no tā viņš tikpat ātri tika izlikts, jo dakteri konstatēja, ka aizturētajam pilnīgi nekas nekaiš.

"Ņemot vērā, ka šim vadītājam nav vadītāja apliecības, kā arī viņš bija vadījis transportlīdzekli diezgan ievērojamā alkohola reibumā, notikuma vietā ieradās ceļu policijas darbinieki, kas deva norādes šo vadītāju nogādāt Gaujas ielā 15," stāsta Mārtiņš Krauze.

Pēc īsas vizītes pie izmeklētāja, kuram nu būs uzticēta krimināllieta, kas ierosināta pret apreibušo šoferi, vīrietis tika nogādāts īslaicīgās aizturēšanas vietā Čiekurkalnā. Citiem vārdiem sakot, viņa brauciens šajā vakarā beidzās tā dēvētajās "septītajās debesīs".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu