Pirmajos Ziemassvētkos Latvijā pieķerti 16 dzērājšoferi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ceļu policijas ekipāža patruļas laikā
Ceļu policijas ekipāža patruļas laikā Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī, kad tika svinēti Pirmie Ziemassvētki, uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un četri, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā pieķerti četri dzērājšoferi un četri narkotikas lietojuši autovadītāji, Zemgales reģionā apturēti pieci dzērājšoferi, Latgales un Vidzemes reģionos reģistrēti katrā trīs autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet Kurzemē par šāda pārkāpuma izdarīšanu noformēts viens protokols.

Piektdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 88 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet desmit - par agresīvu braukšanu. Pieci agresīvie braucēji apturēti Rīgas reģionā, trīs - Vidzemē, bet divi - Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 301 protokolu, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 95 satiksmes negadījumi, sešās avārijās cietuši kopskaitā 17 cilvēki, bojāgājušo nav.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu