Svētdienas horoskops: paveiktais jūtami veicinās ģimenes labsajūtu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 27. decembrim.

AUNS Brīvie zīmes pārstāvji nepārprotami koncentrēs savu uzmanību romantisko piedzīvojumu meklēšanai. Jautājums tikai, vai ašā rīcība neradīs nevēlamas sekas? Proti, divreiz pārdomā, pirms ko pasāc!

VĒRSIS Mēness Dvīņu zīmē var veicināt visdažādākās intereses, palīdzēt vieglāk pielāgoties apkārtējiem, negaidītām situācijām. Atradīsies Vērši, kuri neformālā gaisotnē spēs izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

DVĪŅI Aktīvi rosīsies pa māju, veltīsi laiku saimnieciskajiem darbiem, kurus biji atlicis svētku dēļ. Attiecībās ar mīļoto valdīs draudzīga, nepiespiesta gaisotne, kura ļaus izrunāt sasāpējušos jautājumus.

VĒZIS Būsi gana atpūties, lai šodien sāktu domāt par nākamās nedēļas darbiem, to kārtību. Sevišķi spilgti to izjutīs Vēži, kuriem ir savs uzņēmums, kuri iesaistīti ģimenes biznesā. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

LAUVA Nebrīnies, ja rodas vēlme pievērsties veselīgākam, sportiskākam dzīvesveidam. Varbūt nolemsi pamainīt imidžu, saskaņojot to ar savām šā brīža izjūtām. Otrā pusīte par tavu rīcību var būt viegli pārsteigta.

JAUNAVA Pienākuma apziņa mudinās pārliecināties, vai māja sakopta, vai mīļotais nejūtas tavas uzmanības apdalīts, vai bērni ir pienācīgi aprūpēti. Šodien paveiktais jūtami veicinās ģimenes labsajūtu.

SVARI Izbaudīsi pēdējo brīvdienu pirms jauna darba cēliena. Būs Svari, kuri vēlēsies visu uzmanību koncentrēt divvientulībai ar otro pusīti. Savukārt citi baudīs mīļākā seriāla epizodes un ļausies fantāzijām.

SKORPIONS Gribēsi izvēdināt galvu, dodoties nelielā izbraucienā ar auto vai pastaigā. Turklāt šobrīd vislabāk jutīsies pats savā nodabā. Laulātā klātbūtne var raisīt nelielu neiecietību.

STRĒLNIEKS Darīsi visu iespējamo, lai izvairītos no pelēcības un visa ikdienišķā. Pateicoties asajam, veiklajam prātam, tu mājas apstākļos spēsi radīt sava veida māksliniecisko darbnīcu, kurā īstenot mirkļa garadarbus.

MEŽĀZIS Diena paskries nemanot. It kā neko daudz nebūsi darījis, taču pēcpusdienā jutīsies noskrējies, vēlēsies atvilkt elpu dīvānā. Vakarpusē modīsies lietišķās idejas, saasināsies vēlme uzlabot materiālo stāvokli.

ŪDENSVĪRS Ja vien mīļotais cilvēks dos pietiekami lielu brīvību, netraucēs īstenot ieceres, jutīsies laimīgs. No savas puses gādāsi, lai partneris justos jautrs un dzīvespriecīgs. Kādu Ūdensvīru pārsteigs negaidīti viesi.

ZIVIS Alksi pilnībā atslēgties no ārējām ietekmēm un pilnībā nodoties iekšējās pasaules norisēm, sajūtām. Šis ir lielisks brīdis, lai izliktu emocijas, domas uz audekla vai veiktu ierakstu dienasgrāmatā, blogā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu