Freibergs gūst vārtus Čehijas čempionātā; rezultatīvs arī Balinskis

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs sestdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē, pieliekot roku Brno "Kometa" komandas uzvarā.

Brno hokejisti savā laukumā ar rezultātu 10:4 (1:1, 6:1, 3:2) guva virsroku pār Česke Budejovices "Motor" komandu.

Freibergs izcēlās otrā perioda 15.minūtē, kad panāca 5:1, tādējādi gūstot vārtus, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie. Latviešu aizsargs šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 51 sekundi, vienu reizi metot pa vārtiem un tiekot pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr aizsargs Uvis Balinskis atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kamēr viņa un Oskara Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar rezultātu 3:6 (0:2, 1:4, 2:0) atzina Liberecas "Bili Tygri" pārākumu.

Balinskis spēlēja 22 minūtes un četras sekundes, kamēr Cibuļskis laukumā pavadīja 11 minūtes un 59 sekundes. Balinskim lietderības koeficients bija negatīvs - 1, turpretī Cibuļskim tas bija pozitīvs +1.

Uzvaras priekus sestdien izbaudīja uzbrucējs Māris Bičevskis un "Mlada Boleslav", kas viesos ar 4:3 (2:1, 1:2, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Plzeņas "Škoda". Bičevskis spēlēja 17 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā uzvarēja astoņos no deviņiem iemetieniem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Turpretī zaudējumu pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas izbraukumā ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) atzina Vītkovices "Rider" pārākumu. Galviņš uz ledus pabija 19 minūtes un sešas sekundes, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Ocelārži", kas ar 55 punktiem 23 spēlēs ieņem pirmo vietu. "Mlada Boleslav" ar 47 punktiem 24 mačos ir trešā, "Kometa" ar 29 punktiem 23 dueļos ir devītā, bet "Verva" ar 25 punktiem 23 cīņās atrodama 11.vietā 14 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu