Porsche, kas izjaukta un salikta 78 reizes (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Porsche Carrera GT
Porsche Carrera GT Foto: Porsche

Atlantā, Džordžijas štatā (ASV) atrodas Porsche Pēcpārdošanas akadēmijā (Porsche Experience Atlanta Aftermarket Academy) kāds Porsche Carrera GT 16 gadu laikā jau ticis izjaukts un salikts no jauna 78 reizes! Un tas viss kvalitatīvāku pakalpojumu sniegšanas un apmierinātāku klientu vārdā.

Mācīties no grāmatas ir viena lieta, bet iegūtās zināšanas nostiprināt praktiska darba apstākļos, ir pavisam kas cits. Tādēļ Porsche Pēcpārdošanas akadēmijā Atlantā mehāniķi iziet speciālus kursus kur tiek izmantots īsts Carrera GT.

Foto: Porsche

Sudrabotais superauto kalpo kā uzskatāms un taustāms mācību līdzeklis, un tas divas līdz četras reizes gadā ir daļa no Porsche pārstāvniecības mehāniķu gala eksāmena, kurā tas pilnīgi tiek izjaukts un salikts atpakaļ.

Foto: Porsche

Tādējādi kopš 2004. gada, kad iekārojamais auto ieradās Savienotajās Valstīs ar Lufthansa Boeing 747, tas ticis izjaukts un salikts jau 78 reizes.

Foto: Porsche

Atlantas akadēmija atrodas dažas jūdzes no skrejceļa, uz kura pirms 16 gadiem nolaidās sudraba superauto. Akadēmija Atlantā ir viens no trim zīmola apmācības centriem ASV, taču Pensilvānijas un Kalifornijas akadēmijās mehāniķu rīcībā nav Carrera GT.

Foto: Porsche

Porsche eksāmena laikā sešiem mācekļiem, kas teicama snieguma gadījumā kļūst par sertificētiem Porsche tehniķiem, mašīna tā Atlantā jāizjauc un jāsamontē tikai četrās dienās.

Foto: Porsche

Laikā no 2003. līdz 2007. gadam tika ražotas 1270 Carrera GT kopijas. Automobiļa firmas zīme ir spalgā "dziesma", par ko gādā 5,7 litru V10 atmosfēriskais dzinējs. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu