Rīgas "Dinamo" aizvadīs savu pēdējo spēli 2020. gadā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" komanda trešdien aizvadīs savu šī gada pēdējo spēli, izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā cīnoties pret Maskavas "Spartak" vienību, kuru trenē Latvijā pazīstamie speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Spēles sākums paredzēts plkst. 13.30 pēc Latvijas laika. Abām komandām šis būs pirmais savstarpējais duelis šosezon.

Kopumā vēsturē KHL ietvaros komandas spēkojušās 32 reizes. Spēles pamatlaikā rīdzinieki uzvarējuši 15 dueļus, bet maskavieši 11 mačus.

Divi dueļi noslēgušies papildlaikā, un abos uzvarējusi Rīgas "Dinamo", bet "bullīšos" trijās no četrām reizēm pārāki bijuši "Spartak" hokejisti.

Rīgas "Dinamo" šobrīd ir sešu zaudējumu sērija, bet "Spartak" komandai pēdējos 10 mačos ir piecas uzvaras.

Tiesa, iepriekšējā spēlē "Spartak" aizvakar cieta sagrāvi ar rezultātu 0:6 pret Maskavas "Dinamo".

Rīdzinieki patlaban ir trīs spēļu izbraukuma tūrē. Sestdien ar 2:3 papildlaikā nācās piekāpties Minskas "Dinamo", bet pirmdien ar 2:3 piedzīvots zaudējums pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Pēdējos trīs mačos pēc kārtas Rīgas "Dinamo" cietusi zaudējumu ar vienu vārtu starpību, jo pirms tam Latvijas komanda mājās ar 5:6 papildlaikā piekāpās HK "Soči".

KHL Rietumu konferences turnīra tabulā "Spartak" ar 44 punktiem 40 mačos ieņem 7. vietu, bet Rīgas "Dinamo" joprojām ir pēdējā, 38 spēlēs sakrājot 17 punktus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu