BMW daļēji parāda visjaudīgāko M5 (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW M GmbH izpilddirektors Markuss Flašs
BMW M GmbH izpilddirektors Markuss Flašs Foto: Ekrānuzņēmums no video

Īsi pirms gadumijas BMW M GmbH nodaļas vadītājs Markuss Flašs pieteica un daļēji parādīja gaidāmo M5 modifikāciju CS, kam lemts kļūt par līdz šim sportiskāko šā modeļa variantu.

Jaunā M5 CS jeb Clubsport pasaules pirmizrāde notiks janvārī, un tā būs ir zīmola jaudīgākā 5.sērijas biznesa sedana modifikācija.

BMW M nodaļas izpilddirektors Markuss Flašs (Markus Flasch) sociālajos tīklos publicētā video atskatījās uz aizvadīto gadu, kad, spītējot sarežģījumiem, dienas gaismu tomēr ieraudzīja jaunie M3 un M4, kā arī apsveica zīmola cienītājus ar gaidāmo 2021. gadu un atklāja dažas nākotnes jaunuma īpašības un dizaina elementus.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Standarta BMW M5 ir aprīkoti ar 4,4 litru V8 ar divām turbīnām, un tas attīsta 600 ZS. M5 Competition modeļa jauda jau ir 620 zirgspēki, savukārt jaunajā M5 CS dzinēja jauda tiks palielināta līdz 635 ZS. Apvienojumā ar svara samazinājumu par 70 kg, auto tādējādi būs vēl dinamiskāks. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Svara samazinājums, starp citu, lielā mērā panākts uz oglekļa šķiedras plašāka lietojuma rēķina un pārmaiņām salonā, kur CS modelim būs tikai četri atsevišķi oglekļa šķiedras sēdekļi. Tāpat auto iegūs arī masīvu keramisko bremžu sistēmu ar sarkanas krāsas skavām, CS uzrakstiņus uz radiatora režģa un dekoratīvajos priekšējo spārnu ieliktņos, kā arī priekšējos lukturus dzelteniem LED elementiem. Gluži kā sacīkšu mašīnām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu