Mančestras "United" panāk Anglijas premjerlīgas līderi "Liverpool"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brunu Fernandešs
Brunu Fernandešs Foto: Reuters/ScanPix

Mančestras "United" komanda piektdien Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma tabulā panāca šīs sezonas līderus un pagājušās sezonas čempionus "Liverpool" futbolistus.

Mančestras "United" piektdien savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja "Aston Villa", kas šobrīd turnīra tabulā ieņem sesto vietu.

Spēles 40. minūtē Francijas futbolists Antonī Marsiāls izvirzīja mājiniekus 1:0 vadībā, gūstot savus otros vārtus šosezon premjerlīgā.

Viesi panāca neizšķirtu 58. minūtē, kad savus trešos vārtus šosezon premjerlīgā guva Burkinafaso futbolists Bertrands Traore.

Neizšķirts 1:1 uz rezultāta tablo bija vien neilgu brīdi, jo 61. minūtē Portugāles futbolists Brunu Fernandešs realizēja 11 metru soda sitienu.

Fernandešs šosezon Anglijas premjerlīgā guvis 11 vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles. Šajos abos rādītājos viņš ieņem dalītu otro vietu.

Vairāk vārtu līdz šim guvis vienīgi Ēģiptes futbolists Muhameds Salāhs ("Liverpool"), kura kontā šosezon ir 13 precīzi sitieni.

Savukārt rezultatīvajās piespēlēs sezonas līderis prmejerlīgā ir Anglijas futbolists Herijs Keins (Totenhemas "Hotspur"), kurš komandas biedriem asistējis 10 reizes.

Mančestras "United" ieņem otro vietu kopvērtējumā ar 33 punktiem 16 spēlēs. Tikpat punktu tikpat mačos ir arī "Liverpool" komandai, kurai ir labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība (+17, "United" ir +9).

Trešo un ceturto vietu turnīra tabulā ieņem attiecīgi Lesteras "City" un Liverpūles "Everton". Šīm abām komandām ir 29 punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu