Hiphopa apvienība "Pafs" laiž klajā jaunu video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadrs no video

Jau ziņots, ka 21. decembrī pie klausītājiem nonāca pašmāju hiphopa mākslinieka MC Ras (Ruslans Fadejevs) un bītmeikera Kvieša (Deivids Kviesis) kopīgais albums - projekta "Pafs" ieraksts "369". Nu, klajā nācis videoklips dziesmai "Vispār".

Apvienība "Pafs" savu muzikālo debiju aizsāka tieši ar šo singlu, kas tika publicēts jau 2020. gada 20. aprīlī. Dziesmas videoklips pie skatītājiem nonāca 22. decembrī, tieši dienu pēc grupas albuma "369" izlaišanas. Dziesmas mūzikas autors ir Kviesis un teksta autors ir Fadejevs.

Noskasties videoklipu.

Darbs ar albumu sākts 2019. gada septembrī, īsi pēc tam, kad iznāca repera Prusax albums “A+”, kas savā ziņā kalpoja kā katalizators. Vairākās dziesmās ar flautu, savu balsi, basģitāru un ģitāru piedalās Miks Vilnis, vairāk pazīstams kā rokgrupas Tape Electro dalībnieks. Skaņdarba "Šūpo" mūzikas autors ir NiklāvZ (Niklāvs Sekačs) un līdzautors – Kviesis. Megija Korkla radīja albuma vāka vizuālo noformējumu. Fakts (Jānis Šmēdiņš) veica visus ieraksta un pēcapstrādes procesus studijā Prime Time Records.

Noklausies albumu.

MC Ras ir viens no četriem hiphopa grupas “Augša” dalībniekiem. 2015. gadā grupai iznāca albums “Troksnis no bēniņiem”, kas tika nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta mikrofons” kategorijā “Hiphopa mūzikas albums”. Ar pseidonīmu MC Ras mūziķis debitēja savā miksteipā “Pacietības mērlente Vol. 1” 2017. gadā, un pēc gada sekoja otrs miksteips – “Pacietības mērlente Vol. 2: Meško kapričo”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu