Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Juniper Photon/Unsplash.com

Horoskops trešdienai, 6. janvārim.

AUNS Brīžiem var piezagties sajūta, ka pašreizējais darbs tev nekādi nav piemērots, ka esi pelnījis ko vairāk. Kaut kur tam visam varētu piekrist, tomēr šis nav tas moments, kad būtu vēlams veikt kardinālas pārmaiņas!

VĒRSIS Tavs radošais potenciāls būs savā zenītā. Iespējams, arī tie Vērši, kuri nekādi nav saistīti ar mākslu, vēlēsies apliecināt sevī snaudošos talantus. Darba jomā visu darīsi pēc labākās sirdsapziņas.

DVĪŅI Radīsies lieliska iespēja nodemonstrēt savu erudīciju, vispusīgās darba iemaņas. Nebūs brīnums, ja izcelsies priekšniecības acīs, iekarosi tās labvēlību. Nekļūsti paviršs, kārtojot grāmatvediskās lietas.

VĒZIS Šobrīd pareizāk būtu veltīt laiku ikdienišķajiem, monotonajiem pienākumiem un jaunu plānu kaldināšanu atlikt uz citu dienu. Labāk sastrādāsies ar gados vecākajiem, pieredzējušajiem kolēģiem.

LAUVA Esi savaldīgāks, diplomātiskāks sarunās ar augstākstāvošajiem. Neļauj savam temperamentam, pašlepnumam iedragāt attiecības ar priekšniecību. Šodien labāk sekmēsies darbs vienatnē.

JAUNAVA Pateicoties globālajam tīmeklim, vari atrast sev interesējošus onlain kursus, citu vērtīgu informāciju darba vajadzībām. Ja iespējams, atturies no tieslietu, mantojumu jautājumu risināšanas.

SVARI Emociju uzplūdu brīžos vari sastrādāt nebūšanas, tāpēc centies saglabāt veselo saprātu arī kritiskās situācijās. Nesagādā nelabvēļiem to prieku redzēt tevi piedzīvojam satricinājumus, negācijas.

SKORPIONS Rēķinies, ka nogludināt visus strīdus, neskaidrības ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem izdosies tikai diplomātiskā sarunu ceļā. Uzstājība un principialitāte ne pie kā laba nenovēdīs!

STRĒLNIEKS Vilinās dzīves “saldā”, bezrūpīgā puse, turpretim monotons darbs izsauks nomāktību. Ja izdosies atrast iemeslu, lai šodien paņemtu brīvdienu, un šefs pret to neiebildīs, jutīsies patiesi laimīgs.

MEŽĀZIS Pateicoties savam stingrajam raksturam, tiksi galā ar visiem šķēršļiem, kuri radīsies tavā ceļā. Iespējams, parādīsies iespējas uzlabot materiālo situāciju. Esi nedaudz maigāks, attiecības ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Interesanta diena ar uzņēmējdarbību saistītajiem. Ir vērts ieklausīties priekšnojautā, kas skar jaunas sadarbības iespējas. Taču rēķinies, ka starp piedāvājumiem var slēpties arī apmāns, blēdības.

ZIVIS Nepārslogo kuņģi, izvēlies vieglākus ēdienus, parūpējies par dienišķo vitamīnu un minerālvielu devu. Iespējams, kāds no radinieku loka vērsīsies pie tevis pēc psiholoģiska padoma, morāla iedrošinājuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu