Reibumā izraisa sadursmi, piedraud lieciniekiem un pamet notikuma vietu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jaunā gada pirmās dienas vakarā Rīgas pašvaldības policijas darbinieki devās uz Salaspils ielu Akropoles apkaimē, kur kāds aizdomīgs autovadītājs ar savu spēkratu bija aizķēris ielas malā novietotu Volvo, piedraudējis garāmgājējiem un aizbraucis no notikuma vietas.

Tā kā policijas izsaucējs bija piereģistrējis gan aizdomīgā auto marku, gan numuru, to atrast nebija īpaši sarežģīti. 

"Ierodoties notikuma vietā pie Salaspils ielas 12 k-5, konstatējām automašīnu Ford, kura, sākot braukt atpakaļgaitā, ietriecās vēl vienā stāvošā automašīnā Škoda," raidījumam Degpunktā stāsta Ilona Roziņa, RPP Latgales pārvaldes inspektore. 

Pieejot pie vadītāja, policijas darbinieki konstatēja, ka taksometra vadītājs ar savu auto ir pieskāries vēl vienai automašīnai un ir acīm redzamā reibumā.

Kā ierasts šādos gadījumos, uz notikuma vietu tika izsaukti Ceļu policijas darbinieki. Tie noskaidroja, ka vadītājam ir noteikts liegums sēsties pie stūres, kā arī 2,8 promiļu reibums. Tas nozīmē, ka neapdomīgajam šoferītim, kurš, pēc paša teiktā, bija sēdies pie stūres pēc sastrīdēšanās ar draudzeni, nāksies samaksāt gan par braukšanu reibumā, gan arī atlīdzināt zaudējumus divu sabojāto spēkratu apdrošinātājiem.      

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu