Reibums dara savu: steidzot mājās pirms komandantstundas, "nopļauj" stabu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Iedzīvotāji Poruka prospekta apkaimē Jūrmalā bija spiesti vairākas stundas dzīvot bez elektrības, jo kāds autovadītājs nebija savaldījis savu auto un ar to nogāzis elektrības stabu.

Pirmajā rindkopā precizēts elektrības atslēguma ilgums

Centās paspēt vēl pirms plkst. 22.00 nopirkt alkoholu, bēga no policijas vai vienkārši brauca par ātru, lai tiktu mājās, pirms sākusies komandantstunda, – šādas versijas izsaka Poruka prospekta iedzīvotāji Jūrmalā, kas nepilnas 11 stundas bija spiesti dzīvot bez elektrības, pēc tam kad brīvdienās kāds Infiniti markas auto "nopļāva" stabu un sarāva strāvas vadus. Avarējušajā mašīnā bija divi cilvēki – vīrietis un sieviete. Vietējiem šķitis, ka pie stūres sēdējusi tieši dāma, ziņo raidījums Degpunktā.

"Pēc visa spriežot, viņa piebrauca kopā ar policiju. Viņa acīmredzot bēga no policijas. Tas jau bija tā saucamajā komandantstundā," atceras kāds Poruka prospekta iedzīvotājs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Policijā gan saka, ka nekādas bēgšanas nav bijis. Vienkārši likumsargi bijuši tuvumā un ļoti ātri reaģējuši uz izsaukumu. Turklāt par šoferi notikuma vietā pieteicies vīrietis, un inspektoriem nebija pamata viņam neticēt.

"Autovadītājs, braucot pa Poruka prospektu no Sedas ielas puses, uzbrauca šķērslim, šajā gadījumā kanalizācijas lūkai, kā rezultātā netika galā ar transportlīdzekli un uzbrauca vēl vienam šķērslim – elektrības stabam. Autovadītājs ir 1979. gadā dzimis vīrietis. Notikuma vietā tika veikta pārbaude, kuras laikā konstatēta alkohola ietekme – aptuveni divas promiles. Šajā gadījumā autovadītājs pats notikuma vietā fiziski nav cietis," saka VP RPP Ceļu policijas bataljona komandieris Helmuts Staško.

Postažas sekas Poruka ielā sakopa izsauktie ugunsdzēsēji un avārijas dienesta vīri, taču viņiem neklājās viegli, jo sevi un apkārtējos strāvas trieciena riskam pakļāva jau pieminētā spēkrata pasažiere, cenšoties nofotografēt sadragāto braucamrīku.

Jādomā, ka šīs bildes automašīnas pasažierei būs tikai privātā arhīva vajadzībām, jo KASKO apdrošināšanu, ja tāda bija, par reibumā izraisītām avārijām neizmaksā. Turklāt dzērājšoferim būs jāsamaksā arī par sadragāto elektrības stabu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu