Vai influencere Didrihsone ignorē ierobežojumus? Jaunā skandālā iesaistīta arī policija (23)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/didrihsoonee

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone, kuras vārds vairākkārt izskanējis dažādos skandālos, nu ierauta jaunā notikumu mutulī, ko izklāstījusi savos sociālajos tīklos.

Didrihsone vietnē "Instagram" 7. janvārī dalījās ar vairākiem video, kuros pastāstīja par situāciju, ar kuru nupat saskārusies. 

"Tu taču esi viena nelaimīga skuķene, Un galvenais, katru reizi tu pakās! Tu jau gandē sev, ne jau man. (..) Mana sirdsapziņa ir tīra. (..) Es zinu savas ikdienas gaitas, es zinu, ko es daru, un mani darbi vienmēr liecinās par mani, bet kādi darbi ir šim cilvēkam, liecina, kāds ir šis cilvēks. Jūs zināt, ir Miljone, vai ne? Un, lai vai cik man būtu heiteri, viņa joprojām nav nomierinājusies. 

Iedomājieties, šodien atbrauca pie manas mammas policija ar jautājumu, vai tā ir taisnība, ka es savu Jauno gadu pavadīju pie saviem vecākiem?

Pirmkārt, tu pat neesi noskaidrojusi - tās ir manas deklarētās mājas! Es tur esmu deklarējusies, tā ir mana dzīvesvieta. Es pēc likuma pat drīkstēju tur atrasties. Trakākais ir tas, ka pat menti pasmējās par tevi, uzzinot šo informāciju," apgalvoja Didrihsone. 

Par personu, kas policijā vērsusies pret influenceri, it kā esot pastāstījuši paši likumsargi. 

Didrihsone apgalvoja, ka persona iesniegumam pievienojusi foto, kur influencere redzama kopā ar savu mammu svētku laikā mīļi apskāvušās, Didrihsonei uz to reaģējot: "Bet vai tad ar likumu ir aizliegts būt sniegā?!"

Tāpat Didrihsone norādīja, ka persona, kura uzrakstījusi iesniegumu pret viņu, it kā esot pievienojusi svētku bildes no 2019., nevis 2020. gada, nenoliedzot, ka tolaik patiešām apciemojusi savu ģimeni Dobelē. Taču te ir vairākas pretrunas, par ko steidza informēt gan Miljone, gan viņas aizstāves, - piemēram, 2019. gadā Didrihsonei vēl nebija zobu kroņu un policijai nodotajos kadros esot redzams tas pats manikīrs, kas 2020. gada nogalē.

Didrihsones faktiskā dzīvesvieta ir Rīgā, kur viņa dzīvo vienā mājsaimniecībā ar vīru.

Tas nozīmē, ka viņas vecāki ir no citas mājsaimniecības un influencere pie viņiem nedrīkstēja ciemoties.

Atgādinām, ka apsūdzētajai, kādreizējai šovu zvaigznei Kristīnei Miljonei (šovā "Okartes skatuve" pieteica sevi kā Crystal) jau iepriekš bija publisks konflikts ar Didrihsoni - viņa vietnē "Facebook" pērnā gada 2. jūlijā publiskoja ierakstu, kurā salīdzina "Butterfly" apģērbu sortimentu ar populārajā Ķīnas internetveikalā "AliExpress" pieejamajām precēm. Sieviete dalījās ar "Butterfly" un "AliExpress" publiskotajiem foto, apgalvojot, ka tie ir vieni un tie paši apģērbi. 

Miljones ieraksts, kas sākotnēji vērsa uzmanību tikai uz iespējamo faktu par to, ka "Butterfly" piedāvā Ķīnā ražotas preces, izvērtās plašumā, un pircējas atklāja vēl citus pieredzes stāstus.

Uz šā brīža apsūdzībām nekavējoties reaģēja arī Miljone, noliedzot, ka būtu vērsusies policijā pret influenceri. 

"Atkal drāma, kur kāds manā vārdā uzdarbojas. Liels paldies, lai kurš to būtu darījis. Un tu, Elīna, man šķiet, gūsti baudu no šī haipa. Neaizmirsti, ka policija pasmējās arī par tavu iesniegumu," steidza pavēstīt Miljone.

Tāpat Miljone norādīja, ka ar viņu esot sazinājies policijas pārstāvis, kurš skaidroja, ka likumsargi nedrīkst sniegt informāciju par to, kurš pret konkrēto personu vērsies ar iesniegumu policijā. 

"Spriediet pašas, kura melo!" norādīja kādreizējā šovu zvaigzne. 

Pēc tam Didrihsone vairākus video izdzēsa, taču Miljone turpināja censties pierādīt savu taisnību, rakstot: "Kas citam bedri rok, pats tajā iekrīt."

Kāda ir influenceru atbildība pret saviem sekotājiem Covid-19 sakarā? Noskaidro digitālā mārketinga speciālista Jāņa Poļa viedokli!

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu