Iesaisties Signes Meirānes jaunās grāmatas tapšanā! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Armands Meirāns

Vairāku tautā iemīļotu pavārgrāmatu autore Signe Meirāne visu pērno gadu veltīja čaklam darbam pie savas jaunās grāmatas "Weekend eats", kurā būs apkopotas 110 receptes, no kurām vairākas var pat lepoties ar divsimt gadus ilgstošu pāriešanu no paaudzes paaudzē. 

"Šī grāmata ir mans veltījums mums pašiem un pasaulei, parādot un pastāstot daudz vairāk par Latvijas gastronomisko vēsturi, receptēm, ražotājiem un dzīvi.

Mums jāatgādina sev un jāparāda visai pasaulei, ka blakus itāļu lazanjai, franču kruasāniem un zviedru safrāna maizēm ir mūsu izcilās senās receptes.

Mantojums ir tas, kas mums ir jāiemīl no jauna, jāsaglabā un jāparāda pasaulei," par savu lolojumu stāsta autore Signe Meirāne.  

Foto: Publicitātes foto

Grāmatā apkopotās 110 receptes ir pašas autores iemīļotākās brīvdienu ēdienu receptes, kuras gatavojusi ne vien savai ģimenei laiskos brīvdienu rītos, bet arī draugiem svētkos vai ceļojumā. 

Grāmata sākotnēji tiks izdota latviešu un angļu valodā.

"Šī grāmata ir mans veltījums mums pašiem un pasaulei, parādot un pastāstot daudz vairāk par Latvijas gastronomisko vēsturi, receptēm, ražotājiem un dzīvi.

Ja esi Signes Meirānes autordarbu cienītājs un pat ja arī tas viss tev ir jauns, tu esi aicināts iesaistīties šā darba tapšanā jeb crowdfunding.

Kā vari atbalstīt jeb ko nozīmē crowdfunding?

Tas nozīmē, ka tu atbalsti projektu, lai tas vispār notiktu. Šajā gadījumā Signes Meirānes grāmatu tu iegādājies, pirms tā ir izdota.

"Ar savu pirkumu ikviens mani atbalsta ar līdzekļiem, kas paredzēti grāmatas fiziskai izdošanai, - no produktiem, rediģēšanas, maketa, ilustrācijām, tulkojuma, nodokļiem līdz drukātai versijai, kuru aprīlī mēs varētu turēt rokās," skaidro Signe Meirāne. "Ikviena atbalsts būs ne tikai atbalsts manai grāmatai, bet arī atbalsts manam katras dienas darbam, ar kuru dalos sociālajos tīklos, iedvesmojot, parādot, kur nopirkt, kā pagatavot, un atbildot uz ikviena jautājumiem, kad tas ir nepieciešams. Un tas ir atbalsts ikvienam mazajam ražotājam, kas piedalās grāmatā, sākot no Latvijas līdz pasaules ražotājiem.

Es ļoti novērtēšu atbalstu, jo tikai atbalstot viens otru mēs varam izdarīt lielākas lietas."

Kas jādara:

1. Tev jāiet uz linku;

2. Jānopērk grāmata vai kāds no komplektiem kopā ar grāmatu un komentārā jānorāda, kādā valodā grāmatu vēlies;

3. Jāgaida aprīlis, kad to varēsi saņemt!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu