Sestdienas horoskops: galvenais, nezaudē savaldību, iekšējo mieru.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 9. janvārim.

AUNS Nonākot neparastākā situācijā, no tevis tiks prasīta spēja improvizēt, pieņemt nestandarta lēmumus. Auna zīmes pārstāvji, kuri šodien bauda brīvdienu, būs noskaņoti jautrībām ģimenes lokā.

VĒRSIS Daudz domāsi par šonedēļ paveikto. Tev būs svarīgi saprast, vai esi apmierināts ar sasniegto un kas vēl jādara, lai tavs sniegums būtu vēl auglīgāks. Saskarsmē ar mājiniekiem būsi diezgan noslēgts.

DVĪŅI Varēsi nesteidzīgi pārskatīt savas mīļāko seriālu epizodes, iemalkot labu vīnu vai palutināt vēderu ar paša gatavotu gardumu. Mīļotais cilvēks vilinās uz romantisku divvientulību.

VĒZIS Strīdu gadījumā ar ģimenes locekļiem nevajadzētu tik strikti turēties pie sava. Labāk izrādīt nelielu piekāpību, būt diplomātiskākam, jo tā sasniegsi daudz vairāk. Nervu nomierināšanai derētu pirts procedūras.

LAUVA Būsi nocieties pēc izklaides, bezrūpīgas atpūtas. Pastāvošie ierobežojumi, protams, darīs savu, taču tu jautru atmosfēru pratīsi nodrošināt, arī esot mājās, iztiekot bez lieliem ciemiņu pūļiem.

JAUNAVA Dažādas nepilnības darba lietās var likt brīvdienu veltīt profesionālajiem pienākumiem. Labums tāds, ka šodien gaisotne būs piemērota, lai meklētu nestandarta risinājumus pastāvošajiem šķēršļiem.

SVARI Savu rīta kafiju šoreiz vēlēsies baudīt, neizkāpjot no gultas.

Pārējo laiku veltīsi mājokļa uzkopšanai, bērnu audzināšanai un tālāko profesionālo plānu kaldināšanai. Dienas izskaņā vēlēsies ko romantisku.

SKORPIONS Nerātnais noskaņojums tā vien mudinās apskaut mīļoto un ļauties tuvības mirkļiem. Radošie zīmes pārstāvji gūs ne tikai erotisku baudu, bet vienlaikus arī iedvesmu jauniem garadarbiem.

STRĒLNIEKS Pavisam noteikti vēlēsies, lai cilvēki uzklausa tavas domas, izsaka savu viedokli par tām. Taču nevajadzētu aizrauties ar garām diskusijām, tās ātri vien nogurdinās apkārtējos.

MEŽĀZIS Pār tavu galvu šobrīd var krist nepamatoti pārmetumi no tuviniekiem. Iespējams, pie vainas būs viņu sliktais garastāvoklis vai muļķīgi pārpratumi. Galvenais, nezaudē savaldību, iekšējo mieru.

ŪDENSVĪRS Būsi pārliecības pilns, ka tev pienākas kārtīga, daudzpusīga atpūta. Pateicoties savam oriģinālajam domu gājienam, atradīsi patiesi savdabīgus un ļoti aizraujošus veidus, kā gūt krāšņas emocijas.

ZIVIS Laika pavadīšana vienatnē tevi nebūt nesarūgtinās. Tieši pretēji, sajutīsies brīvs no ikdienas raizēm, uztraukumiem, varēsi nesteidzīgi pārdomāt dzīvi. Vakarā nav izslēgti negaidīti viesi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu