Banka "Citadele" plāno ieviest iespēju arī biznesa klientiem atvērt kontu attālināti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Vecrīgas panorāma un "Citadeles bankas" ēka.
Vecrīgas panorāma un "Citadeles bankas" ēka. Foto: Edijs Pālens/LETA

Banka "Citadele" šogad plāno ieviest iespēju arī biznesa klientiem atvērt kontu attālināti, pavēstīja bankas "Citadele" valdes priekšsēdētājs Jūnass Okerblums.

Viņš norādīja, ka bankas "Citadele" digitālā stratēģija paredz klientiem sniegt finanšu pakalpojumus attālināti un tūlītēji, tostarp 2021.gadā banka plāno arī biznesa klientiem piedāvāt iespēju atvērt kontu attālināti, kā to teju divus gadus var privātpersonas.

Tāpat Okerblums minēja, ka bankas mērķis ir palielināt gan biznesa klientu skaitu, gan aizdevumu apmēru, koncentrējoties uz videi draudzīgu un ilgtspējīgu projektu finansēšanu visā Baltijā. 

Viņš norādīja, ka 2020.gadā bankas galvenā uzmanība tika pievērsta gan darbinieku drošībai un labsajūtai, gan finanšu pakalpojumu nepārtrauktībai. 

"Bankas "Citadele" digitālās attīstības stratēģija bija labs pamats 2020.gada galvenajiem Covid-19 izraisītajiem izaicinājumiem," piebilda Okerblums, norādot, ka 2020.gads pierādīja, ka vairumā gadījumu vienīgā ilgtspējīgā un ienesīgā biznesa stratēģija jebkura lieluma uzņēmumam ir digitālā stratēģija.

Pēc aktīvu apmēra banka "Citadele" ir otra lielākā banka Latvijā. Tās obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu