LR2 Raimonda Paula mūziku var baudīt 85 stundas no vietas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls "Dod pieci".
Raimonds Pauls "Dod pieci". Foto: Ralfs Alksnītis

Atzīmējot Raimonda Paula 85. jubileju, no 9. līdz 12. janvārim Latvijas Radio 2 ēterā notiek svinības – "Maestro mūzikas maratons", kura laikā 85 stundu garumā skanēs tikai un vienīgi komponista mūzika. 

Radio ēteru, ar stāstiem par savām īpašajām Paula dziesmām, kuplinās Latvijā pazīstamas personības. Arī klausītāji aicināti pievienoties sveicēju pulkam, līdz 3.janvārim atsūtot Latvijas Radio 2 savus audio stāstus un pašdarinātus Maestro portretus.

"Lai arī mūsu šarmantajam, elegantajam, asprātīgajam un talantīgajam Maestro Raimondam Paulam ir 85. jubileja, tās svinēšana un koncerti izpaliks valstī noteikto ierobežojumu dēļ. Tomēr mēs krāšņi atzīmēsim Maestro jubileju Latvijas Radio 2 ēterā, kur svētku noskaņai un dzimšanas dienas sveicēju pulkam aicinām pievienoties cilvēkus visā Latvijā," saka Latvijas Radio 2 programmu vadītāja Baiba Palkavniece. "Maestro radio ballītē skanēs tikai viņa komponētā mūzika, būs dažādi svētku pārsteigumi, sveicieni, jautrība, Paula Portretu parāde un daudz kas cits, kā jau tas piederas īstai svinēšanai. Aicinu daudzo ziemas brīvdienu laikā dažādot savu atpūtu un no sirds iesaistīties stāstu un portretu radīšanā mūsu Maestro!”

Raimonds Pauls 12. janvārī atzīmē 85. jubileju, viņš ir Latvijas Radio 2 visatskaņotākais komponists.

Foto: Raimonda Paula albuma "Kad tu ej pie bitēm" prezentācijas pasākums

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu