Iespējamas negodprātīgas rīcības dēļ RNP apturējusi sadarbību ar zvērinātu tiesu izpildītāju Veinbergu (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka/LETA

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) valde ir pieņēmusi lēmumu uz laiku nenodot jaunas parādu piedziņas lietas tiesu izpildītājam Rolandam Veinbergam, jo masu medijos izskanējusi informācija par viņa iespējami negodprātīgu rīcību kādā parādu piedziņas procesā un sākto kriminālprocesu, informēja RNP.

"Netiks paciesta negodprātīga rīcība parādu piedziņas procesā. RNP klientiem ir jābūt drošiem, ka parādu piedziņā tiks izmantotas tikai faktiskajai situācijai atbilstošas un likumīgas metodes," sacījis RNP valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis.

RNP valde, apzinoties lielo parādnieku apjomu, aizvadītā gada nogalē sāka darbu pie jaunas debitoru politikas izstrādes. Darbam ar parādniekiem jābūt caurspīdīgam, likumīgam un saprotamam ikvienam, uzsvērts uzņēmuma paziņojumā.

RNP jauno debitoru politiku, ar kuras palīdzību tiks sistematizēts darbs ar parādniekiem, plānots pabeigt nākamo divu mēnešu laikā.

Kā ziņoja TV3 raidījums "Nekā personīga", tiesu izpildītāja Veinberga rīcības rezultātā 89 gadus veca vientuļa sirmgalve zaudējusi gan dzīvokli, gan naudu - 28 000 eiro, un policija sākusi kriminālprocesu par krāpšanu lielā apmērā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu