"Dirty Deal Teatro" trešais īsizrāžu vakars ciklā "Kāpēc es naktīs neguļu"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kāpēc es naktīs neguļu"
"Kāpēc es naktīs neguļu" Foto: publicitātes

"Dirty Deal Teatro" (DDT) 15.janvāra plkst.19 norisināsies trešais īsizrāžu vakars ciklā "Kāpēc es naktīs neguļu", informē teātra pārstāve Anna Belkovska.

Pēc viņas paustā, šajā reizē skatītājus tiešsaistes platformā "Zoom" ar audio izrādēm sagaidīs jaunie režisori Anna Klišāne, Beatrise Zaķe un Klāvs Kristaps Košins.

Kā ziņots, četru mēnešu laikā DDT iepazīstinās skatītājus ar 13 jauniem teātra režisoriem. Cikls "Kāpēc es naktīs neguļu" ļauj ielūkoties divdesmitgadnieku pasaulē, atklājot to, kas viņus uztrauc un urda. DDT dod iespēju jaunajiem skatuves māksliniekiem reaģēt uz viņiem nozīmīgo, sāpīgo un aktuālo.

Izrāžu tapšanā režisorus kā mentors atbalsta DDT dramaturgs Jānis Balodis. Sekojot pasaulē notiekošajam un valdības noteiktajiem ierobežojumiem, projekts vairākkārt mainījis formātu. Šoreiz skatītāji tiks aicināti pulcēties tiešsaistes platformā "Zoom", lai varētu noklausīties jauno režisoru audio izrādes, kā arī piedalīties kopīgā diskusijā, kuru vadīs Ņikita Trojanskis. Savukārt biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu