Pārgalvīgs autobraucējs izraisa cita auto avāriju un aizbrauc no notikuma vietas (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jaunā nedēļa sākās ar īsteni ziemīgiem laikapstākļiem, sniega klātiem ceļiem un lielu izaicinājumu daudziem autobraucējiem. Par to, ka sarežģīti apstākļi prasa pielāgošanos, pirmdienas rītā pārliecinājās kāda sieviete uz Rīgas apvedceļa, kur cita steidzīga autobraucēja dēļ nesavaldīja savu spēkratu un apgāztā mašīnā attapās grāvī. Par to vēsta raidījums “Degpunktā”.

Uz Rīgas apvedceļa, pavisam netālu no Jelgavas šosejas, notikušais negadījums ir labs piemērs tam, ka ne labas ziemas riepas, ne piesardzība uz ceļa nav garants tam, ka nonāksiet savā galamērķī kā plānojat. Linda bija devusies Rīgas virzienā no Ķekavas, kad negaidīti tieši viņas ceļā iznira kāds auto.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“No Plakanciema puses viens, khmm, khmm, ļoti “jauks” braucējs man izlīda tieši priekšā uz ceļa tik tuvu, ka es nekad nebūtu iedomājusies, ka viņš griezīs ārā. Izvairoties no sadursmes, es viņu apbraucu, bet tad slideno ceļu dēļ es iebraucu grāvī un apgāzos,” stāsta “Volvo” vadītāja Linda.

Kas atradās pie šī auto stūres, nav zināms, jo tad, kad Linda atguvās, otrs vadītājs bez pārliecināšanās, vai ar avarējušajā auto sēdošajiem viss kārtībā, jau bija pametis notikuma vietu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Paldies cilvēkiem, kas palīdzēja izvilkt mašīnu no grāvja, bet tas cilvēks, kas vienkārši aizbrauca prom… Man trūkst vārdu,” raidījumam “Degpunktā” saka avārijā iekļuvusī sieviete. Viņa saka, ka pateicas cilvēkiem, kuri piestāja, palīdzēja viņai izkļūt no auto un kādai sievietei, kura ļāva pasēdēt mašīnā, kamēr ierodas evakuators un policija.

Nepatīkamu pirmdienas negadījumu padara fakts, ka jaunās sievietes auto nav KASKO apdrošināšanas. Tādēļ, ja neizdosies atrast vaininieku, auto remonta darbu izmaksas neviens nekompensēs. Šādā gadījumā var lieti noderēt jebkādi materiāli, kas var atklāt patiesību. Piemēram, liecības vai videoreģistratoru ieraksti. 

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu