Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 14. janvārim.

AUNS Nervu sistēma var jutīgāk reaģēt uz apkārt notiekošo. Diena piemērotāka, lai strādātu vienatnē vai arī mazā kolektīvā. Pēc darba vēlēsies būt ģimenes locekļu sabiedrībā, mājīgā atmosfērā.

VĒRSIS Lielāku nozīmi spēlēs brīvība, neatkarība. Vērši, kuri paši nosaka savu darba grafiku, jutīsies daudz labāk nekā tie, kuriem priekšniecība ir sīki un smalki saplānojusi darba kārtību.

DVĪŅI Lieti noderēs tev piemītošās analītiskās dotības, pielāgošanās spējas. Dvīņi, kuri strādā ar masu medijiem, starpniecību un zinātnisko pētniecību saistītā darbā, būs patiesi noslogoti līdz pat vēlam vakaram.

VĒZIS Var rasties izteiktāka vēlme apcerēt dzīvi, ļauties iedomām, fantāzijai. Ar mākslu saistītie astroloģisko fonu spēs izmantot praktiskā gultnē, taču lietišķās jomas Vēžiem jābūt uzmanīgākiem, vērīgākiem.

LAUVA Pratīsi nekļūdīgi izvērtēt prioritātes, neatlaidīgi tieksies pēc iecerētā. Nedaudz saspringts laiks saskarsmei ar apkārtējiem, proti, apgrūtinātas uztveres spējas, konflikti maznozīmīgu kavēkļu dēļ.

JAUNAVA Neparedzēti apstākļi var likt kardināli mainīt dienas plānus. Veiksme vairāk smaidīs tiem, kuriem izdosies piesaistīt uzticamus līdzgaitniekus savam projektam. Mājās atturies apspriest darba lietas.

SVARI Derētu darboties nedaudz aktīvāk, neļaujot slinkumam aizšķērsot ceļu panākumiem. Attiecības ar kolēģiem būs patīkamas un dos pozitīvu lādiņu. Saņemsi simpātiju apliecinājumus no pretējā dzimuma.

SKORPIONS Sadarbības partneru, kolēģu solītais diemžēl var nerealizēties pilnā apmērā. Tas nozīmē, ka nāksies meklēt alternatīvus risinājumus, pašam paveikt citam uzticētos darbu.

STRĒLNIEKS Aizvien vairāk aizdomāsies par garīgām vērtībām, patieso dzīves jēgu. Būs Strēlnieki, kuri atbildes uz filozofiskiem, eksistenciāliem jautājumiem meklēs ar ezoterikas, astroloģijas palīdzību.

MEŽĀZIS Centies mācīties ne tikai no savām, bet arīdzan apkārtējo kļūdām. Noteikti ieklausies pieredzes bagātāku kolēģu sacītajā un viennozīmīgi atturies no stūrgalvības. Esi atvērtāks pret mīļoto.

ŪDENSVĪRS Šodien pievērsīsi lielāku uzmanību reliģiskiem jautājumiem. Smalkais intelekts neļaus pieļaut kļūdas. Intuīcija var būt nedaudz maldīga, tāpēc izvēli labāk balstīt uz loģikas pamatiem!

ZIVIS Nesen norimušais konflikts, diemžēl var uzliesmot ar jaunu spēku. Nekļūsti agresīvs, turi sevi rāmjos! Šis nav piemērotākais brīdis, lai kārtotu jautājumus, kuri saistīti ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu