Pētersalas ielā lokalizēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsdzēsēji likvidē paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku trīsstāvu ēkā Pētersalas ielā. Ilustratīvs attēls
Ugunsdzēsēji likvidē paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku trīsstāvu ēkā Pētersalas ielā. Ilustratīvs attēls Foto: Zane Bitere/LETA

Šorīt Rīgā, Pētersalas ielā, izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks un dzēšanas darbu dēļ bija ierobežota satiksme, tai skaitā traucēta 5.tramvaja kustība un mainīts 9.tramvaja maršruts, liecina atbildīgo dienestu sniegtā informācija.

 

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Agrita Vītola, šorīt plkst.4.25 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Ziemeļu rajonu Rīgā, kur dega trīsstāvu ēka. Ugunsgrēkam tika noteikta paaugstināta bīstamība. Liesmas draudēja izplatīties uz blakus esošo māju, tāpēc no tās tika evakuēti 14 cilvēki. 

Nelaimē gāja bojā viens cilvēks, bet divi cieta un tika nodoti mediķiem.

Notikuma vietā strādā 40 ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot astoņas autocisternas, ir iesaistītas arī autokāpnes un autopacēlājs. Griestu un jumta konstrukciju brukšanas dēļ ir problēmas ar dzēšanu no telpas iekšpuses. Degšanas platība vēl tiek skaidrota.

Dzēšanas darbu dēļ notikuma vietas apkārtnē ir ierobežota satiksme. Kā aģentūra LETA uzzināja pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme", ugunsgrēka dēļ patlaban nekursē 9.maršruta tramvaji, 5.maršruta tramvaji brauc no Iļģuciema līdz Ausekļa ielai, bet no Mīlgrāvja līdz Sarkandaugavai ir norīkots autobuss 5.T.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu