TESTS ⟩ Kurā IT specialitātē Tevi gaida karjeras panākumi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Vēlies pievienoties Helmes Latvia, bet neesi drošs, kura vakance Tev ir piemērota? Izpildi testu un noskaidro, kura no šobrīd aktuālajām Helmes Latvia vakancēm būtu piemērotākā tieši Tev.

Darbā cilvēks pavada aptuveni trešdaļu savas dienas, kas nozīmē – aptuveni trešo daļu savas dzīves. Tieši tāpēc ir tik nozīmīgi, lai darbs sniedz ne tikai finansiālos ieguvumus, bet arī emocionālo labklājību un piepildījumu. Šāds redzējums ir arī uzņēmumam Helmes, kas neatlaidīgi iegulda resursus apzinātos pētījumos un investē savu darbinieku izaugsmē un labsajūtā, pieņemot darbā talantīgus cilvēkus un pēc tam palīdzot viņiem augt, kļūt vēl zinošākiem un gūt gandarījumu darbā un savā brīvajā laikā. Šī stratēģija acīmredzami arī nodrošinājusi Helmes lēcienu Igaunijas mīlētāko darba devēju topā, un pēc 2019. gada Kantar zīmolu reputācijas aptaujas datiem uzņēmums Helmes ir kļuvis par pievilcīgāko darba devēju pielāgoto programmatūru izstrādes nozarē Igaunijā. Šobrīd informācijas sistēmu risinājumu uzņēmumā Helmes Latvia, kas ir daļa no Helmes grupas, ir vairākas vakances, kurās tiek gaidīti labākie Latvijas IT jomas talanti.

Pievienojies Helmes Latvia komandai, lai kopā ar mums radītu cilvēkiem pielāgotus IT risinājumus un padarītu IT nozari arvien efektīvāku!

Aizpildi testu šeit

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu