Baidena inaugurāciju TV vadīs Holivudas aktieris Toms Henkss (13)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Henkss
Toms Henkss Foto: Reuters/ScanPix

Godalgotais amerikāņu kinoaktieris Toms Henkss 20. janvārī vadīs jaunievēlētā ASV prezidenta Džo Baidena inaugurācijas svinību televīzijas programmu, ko pārraidīs lielie Savienoto Valstu televīzijas kanāli, trešdien vēsta amerikāņu mediji.

90 minūšu sarīkojumā "Amerikas svinēšana" ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies tādas zvaigznes kā Džons Bon Džovi, Džastins Timberleiks un Demija Lovato.

ASV himnu izpildīs amerikāņu popzvaigzne Lēdijas Gāga (Lady Gaga).

Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Shutterstock

Prezidenta inaugurācijas komitejas rīkotā televīzijas pārraide aizstās tradicionālās inaugurācijas ceremonijas svinības, kas šogad koronavīrusa pandēmijas dēļ atceltas.

Baraka Obamas pirmajā inaugurācijā 2009. gadā uzstājās Areta Franklina, bet otrajā ceremonijā pēc četriem gadiem - Bejonse.

Foto: ASV pirmais pāris mirdz inaugurācijas dienas ballē.

Donalda Trampa inaugurācijas svinībās galvenais mākslinieks bija kantri mūziķis Tobijs Kīts, tomēr Trampam, kas izklaides pasaulē bija izteikti nepopulārs, nācās samierināties ar mazāk zināmiem vārdiem.

Baidena inaugurācijas svinībās tiks godināti "Amerikas varoņi", arī veselības jomā strādājošie, kas cīņā ar pandēmiju atrodas priekšējās līnijās.

Džo Baidens
Džo Baidens Foto: Alex Gakos/shutterstock.com
Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu